Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sandlerův komediální western je příliš dlouhým a nevyrovnaným pokusem o pobavení diváků, kterému by slušelo pořádné zkrácení. Film nabízí několik povedených a vtipných momentů, jenže jejich kadence není tak velká a tak se ve dvouhodinové stopáži najde hodně hluchých míst. I přes slabší momenty ale po celou stopáž panuje příjemná a odlehčená atmosféra, kterou umocňuje dobré obsazení. Ačkoliv jde o tradiční hloupoučkou Sandlerovku, díky zasazení na divoký západ je cítit určitý pokus o změnu a posun vpřed, který sice úplně nevyšel, ale o úplnou katastrofu se nejedná a do nezávadného průměru se snímek bez problémů probojoval. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Měli jsme Sedm statečných, Osm hrozných... Tak proč ne Šest směšných. Chápu, že si Adam chtěl natočit western, jen moc nerozumím proč to tahle moc přehnal. Ano, střelenost je jeho druhé jméno a ono to vlastně i funguje. Ale dvě hodiny přestřelil opravdu. Mohl vynechat několik věcí a byla by to solidní komedie. Takhle je to spíš natahovaná parodie, která se s ničím nemaže. Nechybí jeho dvorní herci, fekální humor, střelené fórky a absurdní situace. Ale i tak, je to pro mě podprůměr. (47 %) ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tak Sandlerova parta se pokusila svést na westernové vlně, která právě hýbe hollywoodem. A dopadlo to otřesně. Na typ humoru, který sází především na nízké IQ cílové skupiny, jsme si už zvykli. Jenže tady není ani to. Za 60 milionů natočit dvou hodinovou nudu bez jediné povedené hlášky nebo čehokoli, co by se alespoň náznakem podobalo vtipné scénce, to je opravdu umění. A ani dementí Lautner to nezachrání, ikdyž mu Sandler napsal roli "na tělo". ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních Sandlerových zářezů na Netflixu i nepřílišné fanoušky jeho tvorby přesvědčil, že mu to bude v pařátech neustále expandující stanice svědčit mnohem více než v distribuci filmových studií, která do kin posílala i předem zapovězené propadáky jako je Jack a Jill. Ve výběru Sandlerových i obecných amerických komedií posledních let jsem ohromně opatrný, k The Ridiculous 6 jsem se dostal formou doporučení zábavné parodie na westernové filmy. A přestože byla spousta pasáží dost přepálených (co se týče mých nynějších filmových preferencí), o zábavu jsem měl postaráno téměř celé dvě hodiny. U ryze amerického filmu ryze komediálního ražení jsem se nezasmál už pekelně dlouho. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Množstvo, ale naozaj množstvo známych hercov, produkčné zázemie Netflixu, Adam Sandler v hlavnej úlohe. A nič. Nefunguje to. Sandlerove komédie mi svojim štýlom sedia, ale táto ma ako jedna z mála príiiš nezaujala. Možno to bude preto, že westerny z duše nenávidím a táto komédia má silný westernový nádych, možno som niektoré narážky nepochopil ale proste ma to nechytilo. Úplny prúser to vo výsledku nie je a pár momentov pobaví, ale Sandler má kopu lepších komédií. Toto bol len slabý odvar. Medzi 1* a 2*. 25% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno