Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka = všeho víc. Takže se scenárista Petr Hudský vytáhl a hned po prvním díle bylo jasné, že tohle nikdy smysl dávat nebude. A hned od druhého byl tento organizovaný chaos dokonce k smíchu. Režisér Jiří Strach bohužel nepochopil, že něco takhle přestřeleného se přece nedá brát ani na chvíli vážně, a systematicky se snažil vtipnost přeplácané zápletky skrývat. Takže jsem se sice nahlas zasmál častěji než u první série, ale celkově to bylo opět spíš k pláči. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehodnotím druhou sérii jako rapidní pokles z důvodu toho, abych zapadl mezi veřejný průměr. Dívám se na ni z čistě subjektivního pohledu a právě díky tomu se můžu s naprosto čistým svědomím ztotožnit s pádem kvality. Přemnožené dějové linky se v závěru sice pěkně spojily dohromady, vycítil jsem ovšem nucený spád, který byl na jednu stranu již nějakou dobu očividný, na druhou vskutku zbytečný. Náhrada skvělého Stanislava Majera prapodivným slizounem Hájkem a mou neoblíbenkyní Vilhelmovou také moc nenahrála do karet. Ještě že to letošní pokračování opět vytáhlo vzhůru. ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Nemám nic proti tomuto typu zápletky, dotek mysteriózna, proč ne, dokonce by se dalo říct, že se mi to rozluštění vlastně líbilo. Problém bych viděl v tom, že série měla až příliš dílčích zápletek a postav, takže jsem se v těch jménech poněkud ztrácel, i když se na konci vlastně ukázalo, že to všechno spolu souvisí. Taky těch mordů bylo priveľa, vypadalo to, jako by se scenárista utrhl ze řetězu a v posledním díle jako by tomu chtěl nasadit korunu. Jinak na český TV seriál technicky bez výhrad, bavilo mě to, jen se měli tvůrci držet trochu víc zpátky. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je značně složitější než první, což je na jednu stranu klad, protože se pořád něco děje. Nicméně v tomto případě už je to vyloženě překombinované. Deset podezřelých, deset mrtvých, pět vrahů, pět vyšetřovatelů, čert aby se v tom vyznal. Nejvíc mě mrzí, že tento případ nemá divák možnost vymyslet dřív než dojde k rozuzlení, indicií je pomálu. Nicméně ústřední motiv byl nakonec velmi zajímavý a docela mě zamrzelo, že to mystické pozadí příběhu bylo všemi těmi vraždami a sexem tak upozaděno a divák se s ním hlouběji střetl až v posledním díle. Každopádně byla ale druhá série o něco lepší než ta první. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Roztříštěné vyprávění, které má tolik více či méně důležitých linek, že je s týdenními rozestupy nemožné se ve všech patřičně orientovat. Co naplat, že je režijní řemeslo na perfektní úrovní se skvělým hudebním doprovodem a bravurním hereckým obsazením s nespočtem známých snažících se tváří. Dejte si druhou řadu Labyrintu radši jako víkendový maraton, s týdenním rozestupem je to náročná podívaná ve špatném slova smyslu. 6/10 Více v mé recenzi zde. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Druhou řadu odvysílala také japonská TV NHK. (Duoscop)
  • Filmovalo se v lokalitách: Moravské Knínice, Jamolice, Dobřínsko, Říčany u Brna, Brno, zámek Hradec nad Moravicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama