Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Miroslav Donutil, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Jiří Dvořák, Martin Donutil, Gabriela Štefanová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O hodně slabší než první série, kterou považuji za suprovou. Někdo tu napsal, že mu to připadalo jakoby se tu někdo pokoušel zjistit, kolik herců s nulovým přínosem pro děj se sem dá nacpat a já bych to podepsal... Moc jmen, osob, dějových linek, které se zázračně v posledním díle pospojují... Hodně nepřehledné.... ()

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Takové dlouhé titulky! To jistě všichni dostali plat, to je zase vyhozených peněz! Nechápu, proč tohle ČTV financuje. Opravdu jsem dokonale informovaná nejen o tvůrcích, ale i o čtyřech lidech, co se starali o gáblík a šesti, co jezdili auty. Postrádám jen informaci, kdo pronajal mobilní WC, ev. jmenovitě která hajzlbába seděla u drobných, pokud byli na exteriérech v hospodě. Nechápu to, příště žádám informaci kompletní. Nakonec jde to i z mých peněz! ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé série bych chtěl použít staré přísloví "konec dobrý všechno dobré" ale musím zůstat pouze u toho "konec dobrý".... Už v první sérii mi vadila roztahanost a hodně "vaty". Druhá série má všeho víc. Zbytečných postav, záporáků, zbytečných linií, blbostí ve scénáři, špatnýho castingu, PP a fakt hodně "vaty". Těch sedm dílů je prostě moc. Scenárista se pak snaží dodržet smlouvu a takhle to dopadne. Zlatý časy trilostrachologií :) ... Chápu, že Strach je prostě v kurzu, ale lepší je "neředěný"... ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Abych citoval majora Remeše "To snad není možný". Po skoro odpadovém úvodu to teda nakonec jakože dává smysl.... ale bylo to našroubované jako kráva. Nápad s následníkem celkem zajímavý, kdyby nebyl "doplněn" do tak kokotských scén a postav, bylo to to vlastně fajn. 35% a snad ta třetí série bude lepší. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou řadu Labyrintu si pamatuji jako nejslabší ze všech sérií, momentálně zkouším rewatch, tak uvidím, jak se mi bude v průběhu zdát, ale minimálně jeden velký nelogický fail ohledně hlavní zápletky si vybavuju už teď - k čemu je to ochraňování potomka následníka trůnu v době kdy je monarchie už dávno pryč? To jako bratrstvo očekává pád vlády a návrat k monarchii? Nebo snad plánuje vládu svrhnout a ustanovit krále (to asi ne, na to jich bylo trochu málo)? Navíc, proč by měl vládnout zrovna potomek Přemyslovců, z jiných rodů žádní potomci nejsou? V jedničce šlo o pomstu, ve trojce o prachy a duševně nemocného člověka, ale tady jeden z hlavních motivů hodně hapruje... No uvidím, jak budu celou sérii na konci vnímat, třeba se v tom tahle pitomina ztratí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (14)

  • Přestože první série končí tím, že strážmistr Souček (Vojtěch Kotek) dostal nabídku od brněnské kriminálky, aby k nim nastoupil a měl z nabídky velkou radost, v dalších dílech se již neobjevil. (sator)
  • V záverečných titulkoch jednotlivých epizód sú vymenené vedľajšie postavy nemocničných lekárok. V 3. a 4. epizóde je v titulkoch nesprávne uvedená Dana Novák Pešková v roli lekárky pani Osvaldovej. Túto postavu však hrala Růžena Dvořáková. V 5. a 6. epizóde je zase nesprávne uvedená Růžena Dvořáková v roli lekárky právnika Kobzu, ktorú hrala Dana Novák Pešková. (koba)

Reklama

Reklama