Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nemá příliš co nabídnout po stránce zpracování. Způsob vyprávění i styl snímání je daný, překvapit tedy moc nelze. Přesto je to dobré řemeslo a nuda minimální. Veronika Freimanová zahrála životní roli. Chyběla mi Zuzana Kajnarová, nechyběla mi Vilhelmová. Langmajerovi sekunduje Lenka Vlasáková, což není až zas tak špatné. Zuzana Kanocz byla ale nejlepší parťák. 75% ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Mě to strhlo jako plzeňská pivní štafeta, ale opět by 3. sérii prospělo být spíše minisérií, jako byla Ztracená brána atd. Tím by odpadly zbytečné slepé linky (Bacha, letí spoiler!), jako zhroucený fotbalista. A taky by nemuseli zbytečně roztahovat poslední díl, kde se postup kriminálky dostal na hranu parodie, protože i když znají pravděpodobné místo držení obětí, tak si udělají zajížďku a pak tam nakonec dorazí ve dvou. A že to bylo na hradě blízko místu vraždy, který by z principu měl být důkladně pročesán od shora do spoda, to radši nekomentuju. Ale i tak je to na čtvrtou hvězdu, je to vcelku originální, Švehlík takřka dokonalý a rozkošatělý strom linek do sebe (alespoň většinou, když nepočítám všudypřítomnost vraha) zapadl. A to u potřetí vylouhovaného earl grey docela potěší. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím, dejte někdo Jiřímu Strachovi opravdu dobrý scénář, ne jen pátou (!) variantu na totéž.. Ono opravdu, dvě minisérie s Trojanem a Dvořákem a tři série Labyrintu pořád všechny hrají na stejnou tajemnou notu plnou kápí, tajemných masek, mystična a absence jakéhokoliv chapadla. Nechápejte mě špatně, tahle třetí série je dobrá, bavila mě mnohem víc, než druhá, k hereckým výkonům a režii nemám co vytknout a řemeslo je tu odvedené výborně, hudba i kamera je moc dobrá (a zrovna kamera u Stracha dost často působí až příliš televizně a levně, takže pochvala), jenže k čemu to je, když se scénář musí uchylovat k trapným výmluvám, aneb - diváku, to co jsi viděl, to jsi neviděl, byla to halucinace! Hůůůů !! - to opravdu není moc dobrá scenáristická práce, stejně jako dva noví detektivové, kteří měli v příběhu jen dva úkoly - záběry na upnutý zadek a béčkové balící scény, toť vše. Kupení vedlejších postav tu je sice také, ale tentokrát v rámci smysluplných mantinelů. Zatím jsem moc pochval nenapsal, ale v konečném důsledku mě to opravdu bavilo, fakt jo, jenže když je něco dobré, ale tam moc to prasí jedna složka díla, opravdu to zamrzí. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět je děj založen na tajemnu a mystice. V průběhu série bylo pár nelogičností, které jsem odpouštěl, protože jsem se chtěl bavit. V poslední části bylo těch ne-logik více, ale zase to rozuzlení bylo překvapivé a vše se vysvětlilo tak nějak "v normálu". Takže považuji za blbost věnovat čas v hodnocení filmu tomu, abych vypočítával všechny "vady" a vlastně film jako takový vůbec neohodnotil. Zároveň přiznávám, že děj místy působil až pohádkově, ale v životě nikdy nevíte ... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení z kvality první série jsem již vstřebal a s druhou mi kleslo očekávání. A to bylo jedině dobře, protože třetí je návratem k té první. Mnohem víc prostoru pro Donutila, který si morouse užívá a oproti předchozí sérii mi přišel tým v pořádku. Zápletka a twistem na konci je taky překvapivá. Moc dobře natočený thriller. Tuhle sérii by si měli kupovat v zahraničí, ne druhou. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Děj je zasazen opět do Brna a jeho okolí. Štáb režiséra Stracha navštívil lokality nejen v Jihomoravském kraji. Natáčelo se třeba v lesích kolem Lipnice nad Sázavou nebo v kostele Nejsvětější Trojice v Rychnově nad Kněžnou. Mimo to se natáčelo především v Brně, Tišnově, Adamově, Blansku, Deblínu nebo v podyjském Hardeggu. Dále se točilo v obcích Lomnička, Nelepeč, na hradu Veveří, jeskyni Jáchymka, vyhlídce Koňský spád u Macochy, hotelu Skalní mlýn v Moravském krasu či Adamově. Štáb natáčel s 68 herci po dobu 77 dní na 93 lokacích. (rakovnik)
  • Epizoda se mj. natáčela v nemocnici v Tišnově, která představovala filmovou Psychiatrickou léčebnu Medlánky. (velkyvezir)
  • Když zatknou Stolařovou a ukážou jí Adamovy obrázky vražd, velmi ji to překvapí a tvrdí, že je nikdy neviděla. Přitom v psychiatrické léčebně byla u toho, když je Adam kreslil v zahradě. (honajz)

Reklama

Reklama