Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak předně bych v rámci 3. série rád vytknul tvůrcům situování mučíren do hradů - já vím, je to efektní, ale trochu dost nereálné. Musíte počítat, že pro lidi nejsou žádný dveře dost zavřený a u hradů to platí nanejvýš. Za další - zatímco ve 2. sérii jsme se ještě jakžtakž o policajtech něco dozvěděli, ve trojce tvůrci na jejich postavy zcela rezignovali - o Lence Vlasákové víme prd. To těm postavám bohužel nepomohlo, naopak. Jedinej, komu se dostáváme do hlavy, je ten ústřední magor. Langoš je dobrej, Vlasáková taky, příběh oproti dvojce konzistentnější, nejlepší výkon ale dle mého podal Švehlík - jeho postava je mimořádně tragická. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou se rozhodně jedná o návrat k první sérii. Kriminálka s mysteriózním nádechem, které tu nikdo netočí, ale přitom tu mají obrovský potenciál. Potenciál v prostředí historických kulis jednotlivých českých a moravských měst, ale i legendách, které se opírají i historii každého koutu naší země. Bavilo mě to. Měl bych výhrady, ale po prvních dvou dílech jsem si na ně zvyknul a po zbytek série si příběh vysloveně užíval. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě Labyrintu se jeho tvůrci bohužel ztratili v labyrintu překombinovanosti a zahleděnosti sami do sebe. Některé opakující se záběry připomínají až příliš Broen. No a scénář Labyrintu, ten kopíruje pro změnu sám sebe z prvních dvou sérií, tedy až na to, že jde do takových extrémů, že uvěřitelnost celého scénáře by snad nemohla být ani v blázinci. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nemá příliš co nabídnout po stránce zpracování. Způsob vyprávění i styl snímání je daný, překvapit tedy moc nelze. Přesto je to dobré řemeslo a nuda minimální. Veronika Freimanová zahrála životní roli. Chyběla mi Zuzana Kajnarová, nechyběla mi Vilhelmová. Langmajerovi sekunduje Lenka Vlasáková, což není až zas tak špatné. Zuzana Kanocz byla ale nejlepší parťák. 75% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra a zápletka až do vyzrazení mnohem lepší než by se od třetí řady dalo čekat. V šestém dílu prozradili pachatele, a bylo to brzo. Sedmý díl už vyzněl do ztracena, ti spolupachatelé tam byli jaksi navíc. Žilkovou vyhodit, Nesvačilovou svléknout. Natáčelo se v Deblíně a taky tam o Deblíně mluví, palec hore! Prostřihy na brněnské ulice good, asi tím naznačují jak čas běží (ale je jich skoro moc). JO a musím pochválit ty sestřihy připomínající minulé dění, jsou skvělé! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo na hradě Herdegg v Dolním Rakousku, u kostela sv. Václava v Tišnově, v Brně, Deblíně a Nelepeči. (SONY_)
  • Epizoda se mj. natáčela v nemocnici v Tišnově, která představovala filmovou Psychiatrickou léčebnu Medlánky. (velkyvezir)
  • Natáčení probíhalo v Brně – mj. Park Lužánky, Fakultní nemocnice v Bohunicích a v obci Deblín. [Zdroj: brno.rozhlas.cz] (majky19)

Reklama

Reklama