Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro první díly I.série.....Takový naspeedovaný seriál....klipovitě a humorně "sjíždí" jednu scénu za druhou, aniž by čímkoliv zdržoval. Takže si vemte jednu tabletku NZT,pořiďte si Internet a pak již bude stačit si něco přečíst a voalá....máme tu dalšího Sherlocka. Sám jsem zvědav, jak dlouho mně bude seriál bavit,ale prozatím to jde a po takovém Homelandu (5.série) z kterého mám depku,je to příjemné osvěžení. Druhá polovina série...už je to tak trochu stejná písnička a to,čeho jsem se obával,se dostavilo,proto snižuji hodnocení na tři. ()

Reklama

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sice mě tahle seriálová podoba velice solidního snímku nechávala chladnou, ale překvapivě mě dokázala během pouhých dvou dílů do děje pořádně vtáhnout. Hlavní hrdina je dostatečně velký sympaťák, aby tuhle oddechovou podívanou utáhl. Hrozí jen, že to bude pořád dokola to samé, ale budu doufat v nějaký větší vývoj hlavní postavy, ono to jeho puberťácké chování totiž může velmi rychle omrzet. První dva díly - 80% ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím spokojenost, díky stejnému režisérovi zůstává pár pěkných libůstek ("průlety" kamery), příběh byl zatím celkem šikovně postaven a zůstal také Bradley Cooper. Problémem ale je, že hlavní postava Bradleymu nesahá ani po kotníky, ženská hlavní představitelka není taky zrovna výhra, ale hlavně se bojím co bude dál, aby to neskončilo někde ve vodách průměru. Tvůrci to mají vážně těžké a tak jsem zvědavý na další díl. 3,5* ()

BernyLM 

všechny recenze uživatele

Seriál si neumí udržet dlouhodobě pozornost. Neustále se opakující schéma začne po čase nudit. Film ukázal asi už moc výhod NZT, že seriál už to může jen omílat dokola, ale nikam moc už se nedostane. Hlavní postava je nudná a nezajímavá. Celý děj se pak točí kolem případů FBI a spíš to připomíná kriminálku, takže to rovnou můžeme srovnávat s mentalistou, který alespoň využíval důvtip a dedukce. Za mě 1 hvězda. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno