Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro první díly I.série.....Takový naspeedovaný seriál....klipovitě a humorně "sjíždí" jednu scénu za druhou, aniž by čímkoliv zdržoval. Takže si vemte jednu tabletku NZT,pořiďte si Internet a pak již bude stačit si něco přečíst a voalá....máme tu dalšího Sherlocka. Sám jsem zvědav, jak dlouho mně bude seriál bavit,ale prozatím to jde a po takovém Homelandu (5.série) z kterého mám depku,je to příjemné osvěžení. Druhá polovina série...už je to tak trochu stejná písnička a to,čeho jsem se obával,se dostavilo,proto snižuji hodnocení na tři. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím spokojenost, díky stejnému režisérovi zůstává pár pěkných libůstek ("průlety" kamery), příběh byl zatím celkem šikovně postaven a zůstal také Bradley Cooper. Problémem ale je, že hlavní postava Bradleymu nesahá ani po kotníky, ženská hlavní představitelka není taky zrovna výhra, ale hlavně se bojím co bude dál, aby to neskončilo někde ve vodách průměru. Tvůrci to mají vážně těžké a tak jsem zvědavý na další díl. 3,5* ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všemocný má parádní základ. Originální netradiční film s hereckou hvězdou (alespoň v současnosti). Jenže seriál vzal celý ten příběh za úplně špatný konec. Proč epizodní příběhy? Protože hlavní příběh nemá takovou sílu a nápady, aby utáhl celou sérii. Jenže proč proboha? Vtípky a humor není problém, je problém, pokud je všudypřítomný a po sté už nudící. Seriál si vzal základní premisy z Blacklistu (mladá policajtka a někdo nad ní, který je ve všem lepší, ale nelegální). Jenže i když Limitless nemá Spydera, věřím tomu, že v lepších rukou z toho šlo vytřískat mnohem víc. Jako důkaz můžete brát fakt, že 15 dílů jsem skousl dost těžko, jenže posledních 7 epizod jsem dal za jedno odpoledne. Proč? Protože se konečně něco začalo dít. A v takový moment seriál šlape dobře, McDorman je sympaťák a Carpenter se pěkně dívá. Dalších sérií se už nedočkám, a i když mě ke konci seriál bavil o chlup víc, smutný z toho nebudu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle má vypadat pořádná pilotní epizoda. O to lepší je fakt, že se CBS podařilo nezmrvit filmovou předlohu, definovat vlastní svět, půjčit si samotného Bradleyho Coopera do vedlejší role a zachovat přitom režijně vše tak, jak mě to bavilo ve filmu z roku 2011. Tleskám a jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet. Snad jedinou starost mi totiž dělá pouze ta načtrtnutá procedurální tečka na konci. Zatím 80% ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Perfektní pilot, další díly ovšem poněkud mdlé. Příběh je časem pořád na jedno brdo a ani sympaťák Jake to nezvládá zachránit. Jennifer (jo ta Dexterova ségra) už asi jiné pohledy a role neumí, ale poměrně mě bavila a překvapivě vůbec nevadila. Zimní finále mě na chvíli zase navnadilo, ale moc dlouho to netrvalo a příběh se vrátil zase zpět do svých starých (nudných) kolejí. S filmovým Všemocným se to bohužel naprosto nedá srovnat - tam kde film vyplivl výborný thriller, seriál nedokázal pokračovat a stala se z toho obyčejná v televizi stokrát viděná kriminálka. Tvůrci si to asi uvědomili taky a proto po 1.sérii dali seriál na chvilku k ledu. Takhle jsem si jeden s nejvíce očekávaných seriálů podzimu 2015 fakt nepředstavoval. Škoda... __50%__ ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama