Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (265)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ještě šílenější, zhulenější, ožralejší a nebezpečnější je tahle parta holek je než Delta Psí. Podobná věc tu už byla s 22 Jump Street, kdy dvojka prostě těžce válcuje jedničku. Navíc tvůrcům se tady povedlo rozehrát tři dějové line, a ve všech třech případech, ani jedna strana nepůsobí jako ta špatná, takže divák tak nějak fandí všem. Jo a Chloë byla naprosto vynikající, tyhle role zlobivých holek, ji prostě sednou. Musím začít víc koukat na její filmy. Rogen zkouší rapovat a vytáhne to svoje nářadí......né nemyslím přirození, myslím to že je žid, to bylo výborný. Tenhle film je ideální na léto, vypnout mozek a užívat si film,. Pokuď od tohohle filmu očekáváte Turinského koně a nebo přemítaní nad životem, tak tady to fakt nenajdete, ironie že někteří diváci to asi fakt čekali. Takže bomba komedie. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu to lehce strádá, ale aj tak je to solidní odvaz, který prostě baví už základním obsazením. Absolutní popírání zákonů o osobním vlastnictví a soukromí, občas zarazí, ale je to prdel. Neřešte nic a jen se bavte. Výchovné praktiky Maca a Kelly jsou zábavné a věřím, že se v nich může najít spousta dnešních mladých rodičů :-) Spokojenost. 3,5* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli tu všichni koukali na stejný film. Z mě nepochopitelného důvodu měl druhý díl naprosto zběsilý střih, z kterého mě bolela hlava. Vtipnost nahradila trapnost, herecké výkony ( hlavně Ch.G. Moretz ) absolutně pod bodem mrazu a zápletka naprosto nedávala smysl. Jediný kdo mě ve filmu bavil byl překvapivě Efron. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Ano nevím proč po zkušenostech z jedničky jsem se pustil do pokračování. Asi je to stejný případ, jako když hraju Dark Souls. Prostě se rád trýzním. Pravda je ale nejspíš mnohem fádnější. Netflix mi to vyhodil v nabídce a já dal play. K velkému překvapení je dvojka na tom o poznání lépe než jednička. Není tolik místy přepálená a vcelku mě místy i bavila. Chloë Grace Moretz nezklame nikdy a Efron už vlastně taky ne. Scéně v garáži jsem se dokonce zasmál. Takže v tomhle případě na mě dvojka funguje lépe než jednička. Přesto je to pro mě velmi podprůměrná komedie. (40 %) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama