Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (265)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po superulítlé, ale díky Efronovi a Rogenovi zábavné, jedničce jsem se poměrně na oznámené pokračování těšil a zprvu jsem i plánoval na něj zajít do kina. Děkuju všem bohům, že jsem se tohoto plánu pustil a zhlédnul tuto feministickou patlaninu s tím nejnesnesitelnějším gay story v pozadí až v klidu domova. Tak jak jsem nedávno vychvaloval Chloe za její stoupání po žebříčku hereckého talentu, tak za roli v Neighbours 2 bych jí nejraději provždy odepsal. Škoda Zaca pro tyhle teenagerské blbosti, už by se mohl odrazit někam dál. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jde vidět značný pkles. Zatím co si první díl držel svoji kvalitu, tady to držela na pomyslné hranici trapnosti jen Choe, která svou roli vzala dobře, ale není to něco co by oslnilo, ale alespon někdo uměl film udržet. Toto pokračování nebylo nutné, ale alespon stravitelné. ( 22.8.16/MAC ) ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší, než jednička. Tentokrát to není žádná familierní komedie, ale správný nekompromisní nářez. K dokonalosti tomu samozřejmě něco chybí, ale s kamarády se u toho budete bavit. Co mě ale dokonale sralo, je výběr ženského osazenstva. Selenu tam dají na 3 vteřiny a zbytek odehraje bloncka (ta se mi líbí), černoška (proti ní nic nemám) a hnusná tlustá kráva. To jako i v tom Hollywoodu musíte plnit nějaké kvóty proti diskriminaci? Nám se tu takové ženské prostě nelíbí! ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem už první díl ohodnotil monstrózníma dvěma hvězdama, tak tady bych nejraději ještě jednu ubral. Ale protože mám Rožéna docela rád, nechám to na té půvabné dvoječce. Film je více méně o tom stejným jako jednotka, ale s tím rozdílem, že nějakej lepší nápad, nebo gag úplně chybí. Kick asska je snad film od filmu šerednější a pokud někdy nastane doba, kdy se mi tahle tlama začně líbit, tak snad jedině tehdy, až si koupím žůžovýho růžovýho pežota a do svýho slovníku zařadím slova jako : ´bájo, žužu, čiči´ apod. Prostě bych musel být asi teplomet, protože tahle švizda vypadá jako chlap. Jinak Efronův airbagovej abflug docela ušel. 30% P.s.: o čem bude třetí recyklát? o vedle bydlící bandě seniórů , hrajících bingo, mlátíce chodítky o zem? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLÁME JIM TO, CO UMĚJ DOSPĚLÍ NEJLÍP – PŘEKAZÍME JIM ZÁBAVU!“… /// Mac a Kelly mají nový sousedy – týnejdžerský žáby, co založily pařící sesterstvo. Sousedská válka může začít… V mým věku mě už krvavý tampóny naházený do vobejváku nerozesmějou. Jedná se o přehlídku nechutností, trapáren, kreténskýho chování či skutků hodnejch Darwinovy ceny. Vlastně jsem nic jinýho ani neměl čekat. Bejt puberťák… tak se vobejmu s vostatníma puberťákama, páč bysme (asi?) cákali blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti mě vždycky rozpláčou (miminka i puberťáci). 2.) Místo plyšáka dáváme faganovi umělýho ptáka (na hraní debile… ty vole ty seš drsnej…). 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama