Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 2
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

RockChick

RockChick (hodnocení, recenze)

konkrétně Joanna by mohla vědět, že její muž trpí schizofrenií. Když ho potkala, věděla, že je v roli toho druhého, a proto se tak i chovala. Třeba. Je ale spousta dalších situací, které tuhle teorii vyvracejí, viz situace kdy se Elliot ptá sekretářky na Wellicka. Taky mi už přijde docela ujetý, že by Elliot žil takový dvojí život... Zkrátka jak někdo napsal na FB: Wellick jako další alter ego Elliota na jednu stranu nedává vůbec smysl, ale na stranu druhou úplně :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

RockChick

RockChick (hodnocení, recenze)

Milky.

taky mě to napadlo. Kam ale zmizel? Nemyslím si, že by mu Elliot něco udělal. Na Facebooku už padají i teorie, že je Wellick jenom dalším jeho alter egem...

mikiqex

mikiqex (hodnocení, recenze)

Ta chyba ve filmu s IP adresou... u telefonního čísla kdysi stanovili předvolbu 555- pro smyšlená čísla ve filmech a seriálech, ale pro IP adresy nic takového není. A protože jsou všechny adresy zabrané, používají se IP adresy mimo platný rozsah, aby to nebyla něčí adresa.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

A v té masce v televizi tipuju, že byl Wellick. Nebo mě někdo vyvede z omylu?

na příspěvěk reagoval RockChick

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Eržik

Hned mě napadlo, kolik lidí to asi vypne před tím potitulkovým zásadním cliffhangerem. :D

na příspěvěk reagoval iamek

Uživatel KevSpa smazal svůj příspěvek.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Pro mě přišlo finále před dvěma týdny, poslední díl mi už připadal spíš jako první díl druhé řady. Takže taky troše zklamání no...

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo, 9. díl byl ale lepší ( i co se týče hudby :D )

RockChick

RockChick (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Na jednu stranu se mi tahle spolupráce hodně zamlouvá, na stranu druhou ale nevím, jestli se mu dá moc věřit... Vzhledem ke své momentálně situaci, ale asi nemá co ztratit, ani nemá důvodu, proč by to měl Elliotovi překazit... btw Wallström si Wellicka dává neskutečně! Po Malekovi nejlepší herec v obsazení.

feryk

feryk (hodnocení, recenze)

Takže nakonec to byla ta první varianta co jsem psal. Očekáváné, ale naštěstí to nebyla ta nejhorší možnost. Málem jsem uronil slzu. "chtěl jsem zachránit svět"... lekl jsem se, že koukám na harryho pottera.. :DD chvilkama z toho dělají dobrou frašku.

Co je skvělé, je hudba v seriálu, perfektně se tam vše hodí, za to mají plus. Škoda že jsem čekal od seriálu trochu něco jiného.

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama