Reklama

Reklama

Království se zmítá v chaosu a temné síly vítězí nad dobrem. Jedinou záchranou je zrcadlo... Jenže toho využívá i zlý a chamtivý Rumpelstiltskin. V současném světě bude muset vynaložit Avengers tým složený z princezny Sněhurky, Popelky, Červené karkulky, Lociky a Šípkové Růženky velké úsilí, aby zabránil tomu nejhoršímu! Zachrání superhrdinští strážci náš i svůj svět před hrozbou Rumpelstiltskina? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo štyroch naivnučkých rozprávkových princezničiek, spravil The Asylum štyri superschopnosti ovládajúce sexy tetušky, z ktorých každú si vieme predstaviť v najdivokejších erotických snoch. A nezabúdajme na prostunkú Karkulku, ktorá sa ale svojim správaním asi ťažko v živote dočká nejakého búchača, ktorý by ju po večeroch sexuálne obšťastňoval. No a táto pätica ´´avengerov´´ behá-lieta po filme s ultrasprostým dejom a zachraňuje svet ( snímok sa im ale podariť nezachránilo ). V možnom pokračovaní, by tvorcovia mohli trochu krotiť svoj kladný postoj k feminizmu a pridať k našim hrdinkám aj mužských zástupcov rozprávkovej ríše bratov Grimmovcov, aby si medzi prestávkami v boji mohli aj intímne zablbnúť. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Proč u tohoto filmu ztrácet drahocený čas? V mém případě to byl bývalý kulturista a (ne)herec Lou Ferrigno, protože jeho Iron John (Železný John) je taková lacinější verze Hulka. Casper Van Dien nepředvedl herecky vůbec nic a má pouze zajímavé jméno Rumpelstiltskin (Rumplcimprcampr nebo Rampelník). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejsme žádné hrdinky. Jsme mstitelky." Tak se nám Sněhurka, Locika, Popelka, Růženka a Karkulka přenesly do současnosti. Z toho mám celkem radost, protože se vymódily poměrně zajímavě a přesto při boji neřešily nějaký ten zlomený nehtík. Jenže tím pozitiva končí a to z prostého důvodu, že se to celé bere hrozně vážně. Vždyť tohle volá po parodickém zpracování tak hlasitě, že i Vlk se z toho postavil na zadní. Škoda promarněné šance, ale kdo chce vidět sebevraždu rampouchem nebo slyšet špatně promazaného Železného Johna, ten si může jít s holkama v poklidu zachraňovat svět. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem stáhla omylem a když jsem to pustila nestačila jsem se divit , akční princezny a říkám si , to snad ne , to si se mě někdo snad dělá prdel a bylo to přesně tak trapné , jak by se dalo očekávat .Sněhurka se omylem dostala do země lidí a zbytek princezen + červená karkulka jí šli zachránit . Jediné , co celkem ušlo byly ty akční scény ,ale ty princezny mi k tomu fakt vůbec nešli . ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem věděl, že tohle bude béčko, ale doufal jsem, že to bude dobré béčko, takové to zábavné, kdy se alespoň zasmějete. Bohužel to se nekonalo a nezachrání to i výborný Lou Ferrigno, který zase hraje "to svoje". Myšlenka celkem vtipná, přece jen ty moderní verze pohádek a jejich mišmaše celkem letí, ale tohle opravdu nepřináší nic zásadního, co by dokázalo strhnout. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Lou Ferrigno, ktorý bol jedným z prvých predstaviteľov Hulka, stvárnil v tomto filme postavu, ktorá sa svojimi schopnosťami a výzorom Hulkovi podobá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama