Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (15)

Luicy 

všechny recenze uživatele

Některé situace byly tak absurdní, že se nešlo nezasmát. Podle mě to je fakt super parodie na akčňáky v kabátku devadesátkového anime. Nicméně opakovaný vtip přestává být vtipem a předvídatelnost hlavního hrdiny (byť velmi sympatického) byla časem dosti úmorná. Myslím, že největším nedostatkem tohoto seriálu byla absence smysluplného děje, protože takhle se příběh točil v kruhu a z deus ex machina v podobě jedné rány Saitamy na konci každého dílu si prostě na prdel nesednu. Určitě je to neobvyklá a svým způsobem originální záležitost se super animací (a to hlavně v bojových sekvencích) a úsměvnými momenty, ale mně osobně to jako celek nesedlo. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mě obrovským překvápkem, nejen, že je toto anime vizuálně podmanivé, tak je také velice vtipné, promyšlené, originální a akční scény jsou tu skvělé. Kdo by řekl, že Saitama, který naprosto ignoruje jeho nepřemožitelné schopnosti, bude tak zábavný a akčně nadupaný. Jediné co jsem chtěl, bylo víc a víc a to mi tento seriál stále dopřával, takže jsem naprosto spokojen. 9/10 ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé řady, musím snížit o jednu hvězdičku, ano druhá řada má problém, že se hodně věcí snažila narvat do dvanácti dílů a tak může působit zkratovitě, uspěchaně a dost věcí, vyzní naprázdno, ale tenhle problém by nenastal, kdyby ta první naservírovala jen akci a humor. Sice je to kvalitní akce, je pořádně drsná, dynamická a dobře zpracovaná, a vtipy sou stejně úderné jako Genosova palební síla. Ale o příběhu a nějakém vývoji postav nelze mluvit. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Na One Punch Manovi mi přijde nejlepší jeho humor a celkově mnohem dospělejší přístup k tématu superhrdinů. Hlavní hrdina není žádný uřvaný středoškolák, co jde do všeho po hlavě jenom, aby se stal nejsilnějším superhrdinou, Hokagem a tak podobně. Až na jeho schopnosti je náš Saitama vlastně průměrný dospělý pracující, kterého z míry vyvede maximálně blížící se konec slev v supermarketu. Hrdinství provozuje pro radost, ne pro titul a to je prostě strašně fajn. Humor je taky naprostá bomba, animačně je to v mnoha scénách vážně klenot. Ani jedna slabší epizoda tam nebyla. 8/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Původní komentář z 2.10.2015: Prakticky taková pocta zlaté éře 90's (animací i dějem), která je ještě k tomu vtipná. Hlavní hrdina je neskutečný borec (ty jeho výrazy) a je to právě on, jako originální prvek, na čem celý seriál stojí a padá, neb scény bez něj působí jako každý jiný průměrný shounen/akčňák a Genos, ač sympaťák, to sám prostě neutáhne. Taky je škoda, že tento kousek trpí těžkou předvídatelností, jinými slovy opakovaný vtip není vtipem. A když už je pak ke konci celý díl jen o tom jak se všichni navzájem řežou hlava nehlava, trochu se ztrácí původní smysl a celý seriál se tak stává tím, z čeho si na začátku dělal srandu. Animace je skvělá, především souboje jsou zpracované dechberoucím způsobem, soundtrack průměr, stejně tak opening s endingem. První půlka tak za 8, druhá tak za 5, takže dohromady 6,5/10 ()

Galerie (306)

Zajímavosti (2)

  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama