Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš se zabydluje v Ústí a současně řeší svoji bezútěšnou finanční situaci. Společně se svými kolegy se snaží proniknout do prostředí ústeckých neonacistů. To, co se původně zdá jako náhodný důsledek hromadné bitvy dvou skupin fotbalových „ultras“, je ve skutečnosti úkladná vražda. I Rohan je zcela ponořen do svojí obsese Željkem. Informátor Željkovi zabaví telefon a tím ho odřízne od světa. Msta na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas až taková katastrofa jak tu někteří popisují, mi tento díl nepřišel. Největší kokotinou mi skutečně přišla jízda Jeřábka na kole – protože tohle si polda dovolit nemůže a ihned by letěl. Atmosféru to mělo jakžtakž slušnou (průměrnou), „Cabadaj“ coby vůdce holohlavých vymaštěnců svou roli taky zvládl vcelku dobře, Kuneš zase perlil a konečně se více zapojil i zbytek týmu + alespoň tu byla zmínka o dceři i Rohanově staré. Scéna z patologie byla úsměvná. Takže klasický průměr… ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady zcela průměrných krimi případů, bohužel tu tentokrát chybí nějaká ta raplovina. Na druhou stranu Kunešova alergie na plíseň stojí zato. Závěrečná scéna přeci jen dodala celému dílu lepší světlo a navnadila na třetí díl. Druhá série jaksi začíná hned od začátku zaostávat za originalitou jedničky a začíná se řadit mezi průměrné krimi seriály. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viky Cabadaj je celej Hitler, jen ten knírek mu chyběl :-). "Rapl" se, soudě podle prvních dílů 2. série, stává spíše jakousi parodií-komedií s pokulhávající logikou s docela slušnou porcí kravin v každé epizodě. První řada mne dost bavila a v "Operaci Ofsajd" se ve vězeňské cele před kamery po delší době vrací jedna osvědčená rokycanská mlátička, tak ze sympatií ke krajanovi a kvůli starým časům tomu dám ještě šanci... ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naděje, které jsem vyslovil po prvním díle se už v druhém díle rozplývají. Željko a jeho linie má málo prostoru a místo toho se řeší případ vraždy mezi fotbalovými chuligány jako vystřižený z libovolné české kriminálky, i když ke konci slibuje i tento případ jistý přesah do dalších dílů. Mírně nad průměr to vytahuje skvělý Kuneš, ale s tím si seriál bohužel do konce rozhodně nevystačí. ()

CarloRizzi 

všechny recenze uživatele

Režiséru Janu Pachlovi asi došla inspirace, jinak jsi to nedokážu vysvětlit. Zřejmě si rád oblíbil seriál Případy 1. oddělení a díl Klubové barvy (S01E14) a kdo tento díl viděl,tak mi dá za pravdu. Více zítra nebo až budu mít chuť psát. Jinak seriál jde od deseti k pěti. Nebýt Kuneše asi na ten seriál nekoukám. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ultras sledují v televizi záběry z dokumentu o Norimberském procesu. (sator)
  • Policie objeví na webových stránkách Ultras fotografie z bitky, kde došlo k vraždě, aniž se snaží zjistit, kdo ji fotil, případně jej vyhledat a dostat z něj tak důkazní materiál. (sator)
  • Figurínu, kterou Kuneš (Hynek Čermák) přivlekl na kriminálku z patologie, pojmenoval paní Knechtová. Knecht je patolog (Cyril Drozda). Slovo „knecht“ je však z němčiny a znamená sluha. Figurína měla posloužit k demonstraci toho, jak došlo k vraždě. (sator)

Reklama

Reklama