Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 1

VOD (1)

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (486)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Simon a Robyn se nastěhují do nové domu. Náhodou pak potkají bývalého Simonova spolužáka Gordona a začíná nám zápletka. Co ve skutečnosti Gordon chce, o co se snaží a jaká je pravda? Jde opravdu o napínavý thriller, rozjíždí se to pozvolna, ale nabírá to na obrátkách a nakonec nás čeká nemilý dárek. Během filmu jsem se dokázal vcítit do Robyn, ani se jí nedivím, že měla takový strach. A ten konec, to jestli se dozví, tak to pro ni bude opravdu brutus. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neudělal jsem to. Klid. Nedotknul jsem se jí. A možná jo." Ach ta karma. Člověk jen tak ze srandy, z nudy nebo pro povýšení zničí pár životů a hned za to má trpět? To je nelidské ... a správné. Já mám vždycky radost, když se na svini uvaří voda a i když tenhle Dárek víckrát rozbalovat nebudu, tak to neznamená, že by mne v některých pasážích nepotěšil. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No mám-li být upřímný, očekával jsem opravdu slušný nášup psychologického dramatu. Zvláště podle zdejších nadšených komentářů i vysokého hodnocení. Ale nakonec jsem zůstal trochu na rozpacích. Pointa filmu vypadá určitě zajímavě a je nás skutečně naservírováno několik slibných pasáží, ve kterých nechybí slušná atmosféra a ani herecké výkony ústřední trojice nejsou špatné, ale místy jsem se u toho trošku nudil. Každý člověk má svá tajemství a někteří i dost skvrn na své minulosti – já jsem taky nebyl a ani nejsem žádný svatoušek, no a o to víc mě mrzelo, že se více nepitvala minulost obou bývalých spolužáků, která mě zajímala nejvíc. Dozvíme se pár indicií, díky kterým si uvědomíme, proč se Gordy tak choval a proč tolik toužil po pomstě, ale tvůrci se více zaměřili na manželskou dvojici a postupnou proměnu Simona, který byl vážně parchant a stejný magor, jako jeho protějšek. Na každou svini se však vaří voda a vše nakonec vygradovalo v zajímavé finále. Osobně jsem přesvědčený, že s ní nepíchal, ale nevědomost a vlastní zkaženost nakonec Simona potrestala spravedlivě. Takže za mě lepší průměr. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Simon Says Go Watch this movie. Trailer příliš nenavnadí, poněvadž nemá čim. Film neobsahuje krev, nejsou zde vraždy ani násilí, jedná se tedy o Light Thriller, spíše psychologické drama, ale inteligentně napsané i zrežírované a hýří se to originálními zvraty a dokonce se zde objeví i dvě solidní lekačky. Zklamal mě konec, který zanechá v divákovi spousta nezodpovězených otázek, to já osobně v lásce nemám, ale palec nahoru za Revenge jiný, než jsme byli doposud zvyklí. Plusem bylo obtížné vybrat si kladného hrdinu. Jeden je Hajzl druhý je podivín. Velmi Kvalitní film. 80% ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Dvojník Conana O'Briena z Warriora si natočil film, sám si v něm i zahrál a výsledek dopadl na výbornou. Neškodilo by trochu přidat u charakterizace postav, zvlášť u Simona (například aby si víc omlouval své činy, byl více dominantní...), ale jinak velmi povedený napínavý thriller. (8/10/) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Približne v 19. minúte pri scéne v kuchyni si môžete všimnúť, že hlavná postava drží hubičku na umývanie riadu pri každom strihu inak. (Johnny.ARN)
  • Manželé nemohou přijít na to, jak Gordo (Joel Edgerton) znal jejich adresu. Gordo to v první scéně skutečně slyší u prodavače, který domlouvá doručení. (veronikajel)

Reklama

Reklama