Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (404)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Museli být hodně mladí a fit. Vystřílel jsem do nich celý zásobník a stejně se všem kulkám vyhnuli." Tak tři důchodci, kteří nedokázali ukrást ani suroviny na gordon blue ze sámošky, ukradli miliony z banky. To by bylo tak skvělé, kdyby to byla parodie, ale ono je to asi míněno vážně. Takže za mě palec nahoru za kritiku toho, jak je v USA snadné rozpustit penzijní fond, za zábavný útěk po krádeži v obchodu a za důchodcovský sex. A ten zbytek, tedy stáří, nemoci, rodinné hodnoty a FBI, mě spíše rozesmutněl než pobavil. Jdu se podívat na Zákon a pořádek, tam se ty případy řeší rychleji. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní trojice, které není těžké fandit. Dobře herecky obsazené, příjemný film s nepřetaženou stopáží, který bez hluchých míst plyne až ke geniálnímu závěru. Dostala jsem od filmu přesně to, co jsem čekala. Možná jen trochu nevyužité po vtipové stránce, dalo se tam toho nasázet víc, ale pobavila jsem se i tak. Absolutním vrcholem filmu je krádež v obchoďáku. 4* ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidieť, že ešte tri herecké legendy dokážu utiahnuť na svojich ramenách celovečerný film. Ale od tvorcu, ako je Braff, ktorého filmy mám naozaj úprimne rád, mi tento príde ako prehliadka zaužívaných klišé bez osobitosti. Čo v zásade zamrzí, lebo to hádže film do nevýrazných vôd, do ktorých asi nebudete vstupovať tak často, ako tvorcovia predpokladali. Je to fajn film. Ale na jedno pozretie. Nedostatkov je tam veľa a týkajú sa hlavne réžie a scenáru. Arkin rules! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil kvůli hereckému obsazení poměrně hodně, ale narazil jsem. Scénář byl plytký jako Balaton a přitom by se z námětem dalo slušně pracovat. No nepovedlo se a snímek byl silně utahaný, šťastný a předvídatelný, takže hvězdičky přišly jen za tři pány v hlavních rolích a za nesmrtelnou Ann- Margret. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Verte či nie, ale aj keď je tu napísaná USA, za 96 minút som sa necítila ani na moment trápne. Bola som ohľadom ďalšej komédie s hviezdami po 80ke trochu skeptická. No Freeman, Caine aj Arkin to ešte stále vedia roztočiť. Možno už nie v takom závratnom tempe ako voľakedy, no stále ma proste bavia. Vtipov mohlo byť viac, ale nesťažujem sa; určite lepšie, než ich strieľať viac a do prázdna. Starčekovia sú posledné roky proste in (nielen v kinematografii..) a Braff vďaka tomuto trendu stvoril jednu príjemnú oddychovku. PS: Trochu sa hanbím, že je Morgan nominovaný v jednej morbídnej výzve... mal by byť nesmrteľný. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)
  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama