Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Může za to snad ta atmosféra prázdného kina, když místo na levnou neděli jdete v předraženej pátek, nebo se snad Vánoce dostávají pod kůži nám, kteří žijí v domnění, že je léto? Ať tak či onak, návštěvu kina jsem si náramně užil. Nic jsem neočekával, prostě si dřepnul na prdel a nechal se pohltit vánocemi. Vtip střídal dojemnou scénu, úsměv střídal slzy v očích. V obchodních centrech se mi snaží vnutit Vánoce už od října, kapry prodávají se stromečky už taky nějaký ten pátek, ale až po zhlédnutí tohoto filmu mám opravdu pocit, že Vánoce jsou tady... A na závěr, nic nevylepší ten pocit z filmu, jako když po vyřknutí, že mi hodně připomíná přes deset let starou Lásku nebeskou, uslyším, že Láska nebeská je blbost. ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete zničiť Vianoce určite zájdite v predvianočnom čase na tento depresívny snímok, a ak si to chcete užiť poriadne tak choďte rovno na Štedrý deň. Neviem kto z dvojice Jessie Nelson či Steven Rogers je väčší Grinch, ale predpokladám, že druhý menovaný. Pustiť takýto film v predvianočnom čase, by si zaslúžilo aspoň verejnoprospešné práce. Šli sme do kina užiť si komédiu a nabudiť sa trochu tou nadchádzajúcou atmosférou no namiesto toho sme zízali na odpad a depresiu. Takže Steve a Jessie ako vravela ta VAša malá holka: You are such DICKs. Takže drahí amíci nabudúce si také šity púšťajte pred valentýnom a neberte nám radosť z Vianoc. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Love Actually vidím akorát v použité mozaice a vánoční tématikou, ale jinak je Love the Coopers více klasický americký vánoční film s mírným indie feelingem. Některé příběhy jsou lepší (osobně se mi nejvíc líbil ty s Amandou Seyfried a Olivií Wilde), některé horší (teenageři a zbytečná děcka), ale jako celek to je přeci spíše jen průměrné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama