Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Množstvo nezaujímavých a podivných dejových línií poskladaných do striedavo funkčného a nefunkčného celku, kde sa nakoniec všetky vážne problémy a traumy vyriešia samé - pretože Vianoce. Ak sa Jessie Nelson snažila o americkú odpoveď na Lásku nebeskú, tak jej to veľmi nevyšlo. Jediným ozaj svetlým bodom je iba vynikajúca línia Eleanor a Joea v podaní Olivie Wilde a Jaka Laceyho, ale tí mali žiariť v samostatnom filme. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro vánoční filmy, vždy hlasuju pro šťastný konec, a současně mám rád tyhle vztahové konverzačky. Občas jsem sice zklamán, pokud film ani v jedné z těchto rovin nefunguje, ale Trable rozhodně nejsou ten případ. Lehkou rukou načrtnutá koláž rozehrává lásku a vztahy ve všech její rovinách jako mix komedie a dramatu. Současně je velmi dobře vyladěným koktejlem okamžiků ze života (kdy jsem se usmíval tím vědoucím pocitem "to znám, to je jako u nás") a zcela nereálných a nepravděpodobných filmových zápletek, které mohou fungovat opravdu jen ve vánočním filmu. Jsa ve věku kdy jedny problémy a pocity už chápu a ty druhé jsem ještě stále nezapomněl, mohl jsem prožít trable o vánocích snad se všemi generacemi rodiny Cooperových a ještě se u toho pobavit a taky trochu dojmout. Pro mě mnohem lepší než třeba Vánoce naruby. ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Po přežití uplynulého pracovního týdne se na Cranborne oslavuje. Vánočnímu kouzlu už pomalu podléhám a každoročně mu dopomáhám výběrem vánoční filmové nabídky. Ze Santavy dílničky mi letos po pásu přijel první film a já musím konstatovat, že jsem byl do Cooperova rodinného kruhu vtažen a s chutí mou vlastní jsem sledoval životní kličkování každičkého člena rodiny. Olivia má šarmu a takové té jemné ženskosti, při které se muži zakoktávají, na rozdávání a přes fakt, že je to slaďák, který originalitou asi moc nehýří. mě tyto filmy s vánočními koledami, teplými huňatými svetry, jmelím a pořádnou rodinou vždy zahřejí u srdce i v ty nejmrazivější dny. Jsou zase Vánoce, snad se každá rodina sejde aspoň na tento jeden magický večer. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Divný. Musím strhnout za kýčovitost místama a vynucené emoce. Pak že drnká film opakovaně na stejnou strunu a místama jsem si říkal že je tam cosi navíc. Film by se dal zkrátit na hodinu a půl a nic by se nestalo. Amanda dobrá, Olivia top ;) přesah jistě a happyend asi pochopitelný vzhledem k Vánocům. Dám 3 z výše zmíněných důvodů a rekl bych že je to na půli cesty ke čtyřem :( ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama