Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný. Tolik známých ksichtů, to musí být záruka kvality! Příběh nakouskovanej na ministory, který když se slepí, vznikne cosi krásnýho, co se k těm svátkům Vánočním hodí nade vše! Ideální film, kterej se pustí v přítomnosti svojí křepelky v papučích zamuchlané do deky... Jo jo, to je rodinná idylka... 70% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Trable o vánocích se jeví jako standardní rodinná komedie plná takových těch obyčejných starostí. Film, jakých je natočeno už plno a nic nového nepřináší. Tím tenhle snímek bezesporu je, nebo se tak aspoň tváří, než začnete odhalovat jednotlivé charaktery a jejich osudy. Najednou zjistíte, že tohle všechno dobře znáte, že všechno tohle máte kolem sebo nebo to sami na vlastní kůži zažíváte dnes a denně. Ve filmu je sice pár dobrých zvonků, ale mnohem víc je to opravdu drama o mnoha úrovních. Autor důmyslně použil model velké rodiny o vánocích, takže na relativně malé ploše za krátký čas servíruje velké množství ne úplně šťastných osobních příběhů, které jsou ve vzájemné a neustálé interakci. S postupujícím časem jsem začal propadat v solidní melancholi a i když celý příběh končí konvenčním happyendem a velým rodinným usmířením, tu pachuť depresivního nádechu ze sebe nemůžu setřepat ani po týdnu. Obávám se, že se tvůrcům podařilo natočit něco, co ani nechtěli... ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem do tohoto snímku šel s vidinou navození příjemné sváteční pohody a atmosféry, komedie, u které se pobavím, nasaju ducha vánoc a tak nějak se hodím do pohodičky. Samozřejmě to ale dopadlo zcela opačně, takže já si šel po skončení této „úžasné vánoční komedie“ dát pár frťanů, abych se alespoň částečně dostal z pořízené depky. Nevím tedy o co tvůrcům tímto svým produktem šlo, ale něco tak depresivního a pesimistického jsem už dlouho neviděl, a jestli to měl zachránit ten závěrečný, kýčovitě přiblblý happyend, tak já na to jen hahaha, naserte si jantaři, vánoce jste mi už stejně zkazili. Každopádně, co se zápletky týče, tvůrci se snažili být zřejmě originální, čímž si ve výsledku ale nejsem zrovna dvakrát jistý, jestli jim to úplně vyšlo, hvězdné herecké obsazení pak film sice alespoň částečně zachraňuje, nicméně určitě nikterak neoživuje, atmosféra vánoc zde zachycena tedy je, ale svůj význam kvůli pojetí filmu naprosto ztrácí, navozené emoce na mě též zapůsobili nechtěným způsobem, zábavných momentů jsem během celé té podívané zaznamenal zhruba dva, jinak jde o čistokrevné rodinné drama, výčitky, hádání, obviňování, prostě samé příjemné vánoční záležitosti, takže reálné to možná je, o to jsem ale v tomto případě skutečně nestál. Zkrátka pozor, Love the Coopers není ani náhodou vánoční poklidnou zábavnou komedií, je to nevýrazné vánoční drama, které nepřináší nic, čím by stálo za pozornost. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama