Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Letos začínám fakt brzo... ale nemohla jsem si pomoc. Podle traileru jsem čekala vánoční komedii, nu dočkala jsem se tak trochu ukecanýho filmu s vypravěčem jak z Amelie, který byl tak nějak zasazen do vánočního času a to občas fungovalo a občas nefungovalo. Btw: opravdu nemusíte vše, co dělí do několika dějových linií určitého počtu lidí hned srovnávat s Láskou nebeskou. ()

Reklama

jarmik 

všechny recenze uživatele

Film, který jen velice špatně kopíruje filmy kopírující Lásku nebeskou. K té se to ani nepřiblížilo, protože to nebylo, na komedii, ani vtipné (zasmál jsem se párkrát, ale není to ono, když si řeknete "Konečně nějaká trochu vtipná hláška"), ani romantické (ne, že se lidi začnou nechutně líbat a říkat klišé, to nestačí). Navíc byl příšerný i soundtrack, jedna strašná píseň dokonce hrála celá dvakrát. Nejhorší ze všeho však byl totálně tempo a plynulost degradující vypravěč, jehož identitu odhalíte až na konci a buďte si jisti, že tato scéna, zejména, když se nad tím zamyslíte, tomu všemu (a především celému závěru) nasadí korunu! Dvě hvězdy... za co? Jedna za některé dobré herce a jedna za pár slušných scén a dialogů. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Chaotická multikatastrofa. Tento film obohnal múzy ostnatým drôtom a nechal ich jarmo zmrznúť slimačím tempom po Transsibírskej magistrále. Potom vykradol kinematografické klenotníctvo s najvzácnejším kúskom Love Actually vo vitríne, aby priniesol yankeeovským darmožráčom happy endový pocit Vianoc. Samozrejme, krádež dopadla na nedostatočnú s fejkovými odrobinkami za mrežami kvalitatívneho prízemia. Celému chaosu trónila, okrem prepychového gýču, snaha tvorcov oblbnúť nechápavé publikum tým, že 70-ročná Diane Keaton je filmovou dcérou 81-ročného Alana Arkina. Už len za jej podradnú retuš by mali lietať hrdelné tresty. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna rozvětvená rodina se na Štědrý večer schází u jednoho stolu. Ale než se sejde, divák má možnost sledovat jak probíhá celý Štědrý den u každého ze členů této rodiny. Snaha o napodobení nedostižné Lásky nebeské je zde patrná, ale neřekl bych, že tento film je nějak špatný či neoriginální. Spíše trpí tím, že tvůrci nedokázali jednoltivé postavy dostatečně divákovi prodat a nedokázali jim vymyslet nějaké zajímavější příběhy, které by ospravedlnily jejich účast na plátně. Vlastně jedinou zajímavější dějovou linií je příběh z letištní haly, kde atraktivní Olivia Wilde narazí na sympatického vojáka. To je příběh, který si rozhodně zasloužil své odvyprávění, a který celý film vlastně i docela pozvedává. Jinak je to ale o vztazích, o hledání sebe sama, o tápání, prostě to vypadá během filmu všelijak, jen to nevypadá na šťastné a veselé. A právě i to paradoxně oceňuji, protože rozjuchaných vánočních filmů plných rozzářených ksichtů existují kvanta. Ale vánočních filmů na vážnější notu zase tolik není. Výsledkem je tedy z mé strany mírně nadprůměrné hodnocení, protože film jako jednohubka před Vánocemi byl pro mě rozhodně stravitelným soustem. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama