Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Množstvo nezaujímavých a podivných dejových línií poskladaných do striedavo funkčného a nefunkčného celku, kde sa nakoniec všetky vážne problémy a traumy vyriešia samé - pretože Vianoce. Ak sa Jessie Nelson snažila o americkú odpoveď na Lásku nebeskú, tak jej to veľmi nevyšlo. Jediným ozaj svetlým bodom je iba vynikajúca línia Eleanor a Joea v podaní Olivie Wilde a Jaka Laceyho, ale tí mali žiariť v samostatnom filme. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Divný. Musím strhnout za kýčovitost místama a vynucené emoce. Pak že drnká film opakovaně na stejnou strunu a místama jsem si říkal že je tam cosi navíc. Film by se dal zkrátit na hodinu a půl a nic by se nestalo. Amanda dobrá, Olivia top ;) přesah jistě a happyend asi pochopitelný vzhledem k Vánocům. Dám 3 z výše zmíněných důvodů a rekl bych že je to na půli cesty ke čtyřem :( ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)

Reklama

Reklama