Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 2

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (135)

venison 

všechny recenze uživatele

I když je lépe se podobně zpracovaný tématům obloukem vyhnout, čekala jsem od filmu obsazeném Kevinem Spaceyem a Christopherem Walkenem přeci jenom něco krapet sofistikovanějšího.. Jedna věc je lidská duše proměněná v kočku a druhá věc je lidská duše proměněná v kočku, která se chová jako podivín.. Myšlenka není příliš špatná, ale celkově pojaté téma mě nepřesvědčilo, že film je vhodný pro děti a mladistvé.. Klasický nízkopodlažní fekální humor aj. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Toto je zkrátka rodinný film a pokud ho tak budete brát užijete si ho. Je pravda že Kevin Spacey není člověk, který by se do tohoto filmu opravdu patřil, ale to mi přišlo spíše nepřirozené než špatné, jelikož se tento herec vyskytuje v jiných typech filmů. Ale to není nic co bych u tohoto filmu něják vadilo. Příběh sice zaujme podle mého názoru spíše děti, ale i tak tento film si může užít i rodina. ( 20.3.17/PC ) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli je to třeba, abych se stal člověkem, budu tím nejlepším kocourem, jaký kdy žil." To zní tak vzletně a přitom jde jen o to, že pan Chlupáč nechce být vykastrován. V tom mu rozumím. Jenže těch filmů, kde se musí polepšit bohatý táta zanedbávající rodinu, rozhodně není málo. Ale žádný z nich, tedy pokud mi paměť slouží, se ještě neproměnil v kocoura. Takže to trošku zavání originalitou, ale zase taková sláva to není. Nicméně mě ty kočičí finty celkem bavily, jednoho zmateného kočičáka taky doma mám a zrovna se mi tře o nohy, takže nemám nejmenší chuť být při hodnocení objektivní. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Film je o mega borcovi kocourovi jménem pan Chlupáč, který původně byl nějaký mega bohatý borec, co chtěl stavět vysokou věž nebo co. Podíval jsem se na to jenom proto, že v tom jsou kočky, a to FAKT HODNĚ koček a to, kdyby tam kočky nebyly tak to hodnotím hůř. PROSTĚ KOČKY JSOU MEGA to nejde hodnotit objektivně. ťuťuňuňu :_0( ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy dávám jen za začátek, protože mám ráda filmy s tajemnými krámky. Taky to slibovalo dickensovskou historku o napraveném hříšníkovi. Což se sice stalo, ale blbě. Kocour ve filmu nemňouká, ale nepřetržitě vřeští, až to leze na nervy a nechová se jako kočka. Finiš jim ujel už totálně: nasadit takhle vážné téma v podstatě dětském filmu je zhůvěřilost, navíc to nemělo vůbec opodstatnění v ději. SHRNUTÍ: Kevin Spacey si vyzkoušel pády ještě před tím, než i v reálu spadl hodně hluboko. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)
  • Barry Sonnenfeld, který má na kočky silnou alergii, striktně požadoval, aby jeho kočičí hvězdy byly plemeno Sibiřská kočka (toto plemeno je hypoalergenní). (Zdroj: Bioscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama