Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (169)

Olík 

všechny recenze uživatele

Pohublý Zach Galifianakis, šedá sexymyška Isla Fisher, nestárnoucí Jon Hamm a Wonder Woman Gal Gadot jako na první, druhý a všechny ostatní pohledy kontrastní sousedé. Špiónská, bláznivá komedie? Asi ano……i když jsme do toho šel s myšlenkami na krapánek zběsilejší jízdu. Akční scény OK, zápletka OK, ústřední čtveřice OK, humor taky sem-tam, takže nakonec velmi slušná jednohubka, které ovšem kdyby nebylo, tak svět přijde maximálně o pohled na božskou „paní Boratovou“ v rajcovním prádélku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné komediální filmy. Komedie se zde snoubí se špionským filme, je to akční, je to sexy, je to místy i celkem nápadité jen je to v současné době už celkem neoriginální a hraje se jen na t, že tu jsou zajímaví herci. Nesourodý pár Fisher/Galifianakis si překvapivě skvěle sedli, dokonce mi přišlo, že lépe než Gadot/Hamm. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $14,904,426Tržby Celosvetovo $29,726,876Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ neškodná komédia, ktorá miestami aj pobaví, nezhnusí, dokonca aj akcia tu je a hlavne sympatická Gal Gadot /55%/ ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tu je krásne vidieť že ak sa snaží Galifikanakis hrať človeka čo netrpí mentálnou retardáciou je to jednoducho nuda a stráca sa všetok jeho šarm. Priznám sa, že som sa pár krát zasmial ale to na film, ktorého podtitulom je "komédia" jednoducho nestačí. Na druhú stranu Gal Gadot je neuveriteľná samica a dokázala všetku pozornosť strhnúť na seba. Čo je pre mňa síce dobré ale pre film je to veľký mínus. Ak by som sa chcel pozerať na oblé tvary pustil by som si porno. Zrejme ma film nezastihol optimálne naladeného a tak sa mu pokúsim dať v budúcnosti ešte šancu. 31% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ničím v zásade zaujímavé. Šablónovité ale aj akýmsi zvláštnym spôsobom príjemné. A to len v ďaka sympatií k postavám, ktoré si svoje party užívajú a to dakedy robí veľa. A hlavne Hamm je sympoš a Gadot je nádherná a FIsher v tých naprataných šatách berie dych. Také trošku guilty pleasure. Inak je to v zásade taký ten film, čo sa stratí a nikto nebude vedieť že vôbec existoval, čo je na druhú stranu kvôli účasti všetkých hercov dosť škoda. Najhoršie na tom je, že sú tam scény, ktoré ukazujú že to malo naviac. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama