Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (169)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nudné, trapné, smutné a bez humoru. Schválně jsem si film zapauzoval v moment, kdy se začalo něco dít. Neuvěřitelné, ale padesát pět minut. Opravdu je nutné, aby takhle dlouho se ve filmu nic nedělo? Druhá věc je komedie, která nebaví a ani nerozesměje? Tohle prostě nejde. V celém filmu není jediný vtip nebo humorná scéna, která by pobavila. Což na komedii, která sahá skoro ke dvěma hodinám je prostě špatně. Příběh je samozřejmě klišé a snáze předvídatelný, což mu nijak nevyčítám. Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 je také špionážní akční komedie. Ano, taky je příběh klišé, ale člověk se u toho pobavil i zasmál. Tohle je sterilní nuda, která nikoho nepobaví. Vážně nevidím na filmu nic, co by mě zaujalo nebo potěšilo. S výjimkou herecké dvojice Gal Gadot a Jon Hamm. Ale to na film, který má bavit nestačí že? Tedy jak komu. Mě tedy rozhodně ne. (26 %) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Spousta těchto rodinně laděnných akčních komedií je jako přes kopírák. I to prostředí je skoro všude tak idylické a generické, až má člověk chuť se sebrat a jít si žít svůj Americkej sen. Jenže když je to ve filmech, tak se vám to prostě časem přejí a vy pak jen vidíte, jak všichni tvůrci recyklujou jeden nápad za druhým. Isla Fisher i Gal Gadot jsou tu dostatečně sexy, ale na nějaké komediální hody to prostě není. Klasická oddechovka, kterou si můžete pustit k večeru jako kulisu k jakékoliv další činnosti. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná komedie, která svojí leností naprosto zazdila veškeré naděje do ní vkládané. Skvělé obsazení, prověřený režisér, zajímavé téma, to všechno byly silné předpoklady pro prvotřídní komediální zážitek, který se ani náhodou nedostavil. Těžko říci, co se v procesu tvorby pokazilo, ale film působí, jako by ho místo ostřílených tvůrců dělali amatéři, neboť vedle nekvality scénáře je sterilní také režie a mnohokrát působí film vizuálně ošklivě a levně. Špióny odvedle raději nechte vedle a pusťte si něco lepšího. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Moje dojmy? Docela trapné, což ovšem není chyba herců, ale scénáře a možná i režiséra. Nezapomenutelná scéna zkoušení spodního prádla - Gal Gadot má naprosto úžasnou figuru a přednosti Isly Fischer taky nelze přehlédnout. Za pár dní už si nebudu pamatovat vůbec nic. Já vím, co taky čekat od filmu, který má 55%. Proč se na něj vůbec dívat, co? Protože Gal Gadot - a z tohohle ohledu jsem spokojen... ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Zlato, ja nič nepočujem!" – „Sú to tichí zabijaci. Takto dostali aj Bin Ladina." Herci sú síce fajn, ale scenár je obohraná šablóna bez kúska invencie. Vtipných scén pramálo, akčných detto, i keď za zmienku určite stojí skvelo natočená automobilová naháňačka. Väčšinu času sa mi film vliekol strašne pomaly, ale na jedno pozretie ako "turn the brain off" oddychovka po ťažkom dni sa to dalo zniesť. 40 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama