Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ford Fairlane je rokenrolový detektiv z Los Angeles. Vypadá jako Elvis Presley, mluví jako žumpa a je pořádně praštěný. Ale, když chcete dělat tuhle práci, musíte být rošku paranoidní. Nenechte si ujít tuhle ztřeštěnou komedii s hudbou od skupiny Yello. (Guild Home Video)

Recenze (41)

strougy 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se prezentují inteligentním scénářem, politickou korektností, nemluví se v nich sprostě a dokonce mívají i myšlenku a poselství. Na tohle všechno Farlaine kašle. Je totálně nevkusný, nekorektní, sprostý a o tom, že by film měl divákovi něco sdělit nikdy neslyšel, jelikož o tom se v Rock´n´Rollu nezpívá, že. To všechno může vzít čert, protože je tam plyšová panda, skvělý Dice Clay a Englund, krásný ženský, které se za své vnady nestydí a spousta výborných hlášek. Díky Bohu za podobný filmy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Konečne som po strašne dlhej dobe natrafil na čistokrvnú béčkovú akčnú komédiu z 80/90tych rokov, pri ktorej divák nemusí mať nostalgické spomienky, aby sa mu páčila. Aj keď k dokonalosti béčka to má ďaleko, tak som sa nesmierne bavil. Fordovou hlavnou zbraňou, ktorá ma odrovnala a donútila prihodiť o hviezdičku navyše, nebola ostrosť jeho pästí, či presnosť jeho výstrelov. Boli to naozaj premakané hlášky, ktoré by s prehľadom mohli konkurovať aj Harlinovým najväčším hitom z úspešného trojročia a ich frekventovanosť sa mohla merať s hocijakým iným filmom. Príbeh bol zaujímavo švihnutý do centra diania hudobného showbiznisu a myšlienka nestráca na originálnom nápade ani v dnešnej dobe. 75%. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

No jsem rád že mám tuhle koninu zasebou. Jeden z dalších mnoha filmu, který pro mě bylo utrpení vůbec dokoukat. Hlavní hrdina mě svým chováním akorát sral jak sí hrál na krále rocknrollu, na to že to má být film o rocknrollovým detektivovi, tak výběr hudby naprosto otřesný, záživný jak hovno, akce nulová, vtip žádnej.. jediná hvězda za tu honičku na hřbitově s šíleným Englundem. Trošku mě potěšilo že se tam na chvíli objevil El bunda, ale ten taky měl pěkně trapnej scénář. Tenhle film stojí na hraně mezi odpadem a jednou hvězdou. Je to fakt nudnej, nezáživnej, trapnej shit. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nechytlo. Možná se na tom nemalou měrou podepsal hrozný dabing, protože pochybuji, že v podobně rozjařeném snímku bylo za nejsprostší slovo anglický ekvivalent k českému "třasořitka", ale i tak. Srala mě ta nekonečná póza, která se celým filmem táhne jako nezdolný sopel, sralo mě kravské sako hlavního hrdiny, srala mě Lauren Hollyová s nechutným rezavým střapcem na hlavě a dost mě sral všudypřítomný pokus o hlášky za každou cenu (i když tady uznávám, že hodnotím podle dabingu). Harlin se snaží, akční scény nepopírají jistý nádech nápaditosti (autohonička na hřbitově, střelba z "trojbrokovnice" nebo sestup z členitých výšin), ale ve střihu mu to neštymuje a v řídkém ději nedrží tempo. Normálně s nadsázkou nemám problém, ale tady jsem se nudil. Aspoň že tu koalu nakonec jakože neoběsili. 40% ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Rokenrolový detektív, perverzná dáma z vyššej spoločnosti, obesená koala na vetráku, policajt s minulosťou disko speváka a tony nechutných hlášok tvoria kolorit tejto adrenalínovej jazdy po ostatkoch diváckeho vkusu. Plus popkultúrne narážky a uhrančivá nekorektnosť, degradujúca iné komédie na zábavu do detského kútika. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (reich)
  • Andrew Dice Clay získal v roce 1990 za roli Forda Fairlana Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Terva)

Reklama

Reklama