Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

To co jsou Čelisti mezi filmy o žralocích, to je Aligátor mezi filmy o krokodýlech. A tohle volné pokračování, které vzniklo o 11 let později se svému staršímu bratříčkovi může vyrovnat. Samotný aligátor je opět ve filmu nespočetně krát vidět a hlavně ho vidíme celého. Když žral své oběti, tak vše vypadalo reálně. Vypadá mnohem lépe než v dnešních natural hororrech, kde jsou žraloci kolikrát počítačově odfláknutí. Navíc starostova dcera byla pěkná čubka, hlavně v těch fialových šatech. Podle mě se zde jedná o jeden z nejvíce podceňovaných filmů, jelikož tohle je prvotřídní záležitost, obzvláště ve svém žánru. [2610. hodnocení, 67. komentář, 18%, 126. nejhorší film] ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám, tak jsem asi jediný, kdo se skvělě bavil. Druhý díl ALIGATORa se s tím vúbec nepáře a už od začátku jde nekompromisně na věc (takhle hladový nebyl snad ani Spielbergův žralok v JAWS). Prostě jde o další super americké béčko, na které se po totáči stály před kinem fronty. Bohužel už to dnešní zhýčkaný divák, který má volný přístup vpodstatě ke všemu (zvláště poté, co to x-krát opakovali na Nově), nedokáže ocenit. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animal horror o zmutovanom, prerastenom aligátorovi, vyčíňajúcom v mestskom kanalizačnom systéme. Úplne zbytočné pokračovanie po viac ako desiatich rokoch od natočenia prvého filmu. Ono ani ten za bohviečo nestál, ale istú dávku originality a nádych atmosféry mal. Zato "Aligator 2: Mutácia" je veľmi slabým snímkom, ktorý chce žiť z úspechu svojho predchodcu. Nepodarilo sa. * ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Dějové schéma o samotářském policajtovi a jeho zelenáčském parťákovi, bezskrupulózním prachatém hajzlovi a nezničitelném mutantním zvířeti, jehož existenci nikdo nevěří, bylo obehrané už tenkrát na začátku devadesátek...tady je navíc ztvárněno s minimem nějakých opravdu dobrých horrorových (nebo aspoň krvavých) momentů a stylem, který je místy až nepříjemně zdlouhavý a vytváří dojem pocitové stopáže okolo dvou hodin. Ty dvě hvězdičky jsou za snaživý (a místy roztomile nevydařený) vizuál a překvapivě zábavně obsazené a podané postavy, díky nimž se na tento film o aligátorovi, ve kterém se o něm povětšinou jen diskutuje, dá bez výraznějšího rozčarování dokoukat. O žádný béčkový VHS kult se však v tomto případě nejedná. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Aligator 2 nie je vobec tak spatny ako naznacuje tunajsie hodnotenie aj ked samozrejme zalezi od toho co cakate. 51. miesto udajne najhorsich filmov vsetkych cias je ale trochu vysmech a taketo ponizenie si tato aj ked od jednotky horsia ,,kultovka,, nezasluzi. Ako 12 rocny som ich mal rad rovnako :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama