Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (74)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše komedie než animal horror. A schválně, jak dlouho vám bude trvat, než mezi lovci aligátora odhalíte mladičkého Kane Hoddera? Dva použité záběry z jedničky docela pobaví. Jinak nic moc, na film o aligátoru požírajícím lidi poměrně slabé a největší průser vlastně je, že to ani tak není o aligátoru. Ale zábavné to je. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka s prižmúrenými nostalgickými očami dodnes stojí za nerozvážny hororový hriech, bizarný sequel (s inak však nádherným podtitulom Mutácia) nie. Je smutne nevydarený, zbytočný, zlý. Po charizmatickom Robertovi Forsterovi z minula sa záhadne zľahla zem, z aligátora nejde skoro žiadnych strach, atmosféra nedýcha ničím a za pozornosť stojí len výborná votrelecká scéna z „hniezda“ (kopírovanie slávnej Cameronovej scény bolo v tých dobách obľúbené, viď. pasáž z jatiek z Predátora 2). ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

Aligator 2 nie je vobec tak spatny ako naznacuje tunajsie hodnotenie aj ked samozrejme zalezi od toho co cakate. 51. miesto udajne najhorsich filmov vsetkych cias je ale trochu vysmech a taketo ponizenie si tato aj ked od jednotky horsia ,,kultovka,, nezasluzi. Ako 12 rocny som ich mal rad rovnako :) ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ouvej. Všechno špatně. Nedokáži si vzpomenout, kdy naposledy jsem viděl tak scénáristicky bezradný a zoufale zrežírovaný film. Když už se přiblížil náznak "napětí", tak vydržel asi tři sekundy. Takhle bezradní nejsou ani hoši (a děvčata - v zájmu zachování korektnosti) z Asylumu, ti jsou ve své demenci alespoň zábavní. Film ve kterém aktuální scéna téměř vždy popírá tu nadcházející. Navíc ve filmu není nic nové, žádná invence, jen v mnohem horším je okopírovaný nevydařený první díl. Ke všemu se film snaží o kritický přesah, což je ve výsledku, díky finále, neskutečně trapné, lidé, kteří kritiku (konzumu - uboze napsaná postava Vinnieho Browna) nezvládají, by se o to veřejně pokoušet neměli. Odpady uděluji nerad, a když už, tak tuzemským šaškárnám, ale v případě druhého Aligátora nelze jinak. Strašlivý zážitek. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

"On tu bombu spolkl a rozžvejkal rozbušku, proto nevybouchla" V hlouposti scénáře a bezradnosti režie je dvojka Aligátora svým způsobem až dokonalá a v soutěži těch nejhorších by to prakticky ve všech kategoriích mohlo býti na sošku. Neschopnost se dá vhodně zakrýt nadsázkou či sebeparodií, studio Asylum by mohlo vyprávět, nebo erkovou přístupností s krví, vnitřnostmi a kozama, ale tady prostě zůstává jen ta chuť "všeho špatně", jak výstižně napsal kajda.l. Přemýšlím o hvězdě za tu výše zmíněnou téměř dokonalost, ale schovám si ji pro něco horšího. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama