Reklama

Reklama

U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015… Návrat do Paříže

(koncert)
  • USA U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE... A Return to Paris
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

HBO přináší divákům unikátní záznam koncertu irské rockové kapely U2, který odehrála v rámci svého světového turné iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour na začátku prosince v Paříži. Vystoupení obsahuje největší hity, kterými tato skupina zásobovala hudební scénu od roku 1980, kdy vyšlo její první album s názvem "Boy", až do jejich zatím poslední desky "Songs of Innocence". Show je určena pro velké stadiony a její nedílnou součástí je několik mobilních pódií, obří LED obrazovka, která je instalována napříč celou koncertní halou a zabírá prostor od země až po strop, a také nejmodernější zvukové systémy. Koncertem v Paříži navíc kapela uctila památku obětí teroristických útoků, jež v listopadu ochromily francouzskou metropoli a šokovaly celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Vynikající setlist a pódiová technika! Turné IE 2015 bylo výborné, nicméně závěr této show z Paříže, kde byli pozváni EOTDM, mně přišel pokažený právě tou hostující kapelou... Hrozné, hlavně ta jejich druhá skladba... Je mi to jedno, co jejich účast symbolizovala...Moc bych si přál také záznam z The Joshua Tour 2017, mám z něj jen skvělý soundboard. ()

Kubas1994 

všechny recenze uživatele

U2 přináší něco víc, než jen hudbu, která vyvolává nějaké emoce, to o sobe moc kapel říct nemůže. Konkrétne tento koncert má v sobe velké poselství, jak už to má tahle irská formace občas ve zvyku, připomenu např. LiveAd. Po útocích v Paříži museli koncert zrušit, vratili se co nejdříve mohli, aby dali najevo svou podporu a pripomneli, ze největší dar člověka je právě život. Kapela, která znamená opravdu hodně v rockové historii a tento koncert to jenom dokazuje! ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Stále si pamatuji ty teroristické útoky. Stále si také pamatuji to zmatení, kdy se online v krátké době za sebou objevil jak koncert z 11. listopadu, tak ze 7. prosince s téměř shodnými setlisty. Nedá se tedy neporovnávat, což je ještě víc možné s rozšířením záznamů online, ať už to jsou videa na YouTube, živé přenosy na Periscopu nebo třeba bootlegy na U2startu. Vždy je ale na co koukat a co poslouchat, protože U2 i po letech umí udělat pořádnou show (i když občas politicky dost tlačí na pilu). Např. 11.11. měl hezkou One s bláznivým fanouškem, který zřejmě chtěl objetí od Bona. 7.12. mělo zase pokus o typický I+E zpěv fanoušků v refrénu, ale příliš se to nepovedlo. V Amsterdamu 12.9. jim to šlo lépe. (částečně taky kvůli živému zvuku a ne soundboardu, kde v HBO Paříži režisér milerád utopil hlasy fanoušků) Snippety všude, kam se podívám, ale Shine Like Stars nikde. Čímž se dostávám k mé poslední pointě - volba písní na setlistu mě ani tehdy ničím nenadchla, ani poté ze záznamu. Stejně jako Naghavi, i já bych raději viděl záznam z Joshua Tree tour. Minimálně bych však doporučil každému, kdo se chce zblízka podívat na koncert U2, protože je vše v HD, hraje se v hale a ne na stadionu, takže kolikrát do záběru a následně hned pryč přitancuje nějaký bedňák. Musím také pochválit práci kameramana, kde díky halovému prostředí může kouzlit s volbou záběrů a designéra pódia, kde U2 opět potvrzují svůj slib z U2 360°, že každý divák pohodlně vidí jak na kapelu, tak na obrazovku. Přesto to ale není něco, k čemu bych se někdy vracel, jako třeba Slane Castle nebo "stará" Paříž. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Souhlas s VLADEK.KOncert jakékoliv kapely sem nepatří, to nemá nic společného s filmy.A v hrozné době nežijeme, v hrozné době jsme žili do roku 1989.To jen psychicky nemocný sluníčkář Vox si dělá peklo v hlavě a ještě to cpe fanouškům, kteří mu to žerou.Bono Vox je v tomto ohledu velice nebezpečný člověk. Ať dělá muziku a nesere se neustále do politiky. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený záznam skvělého koncertu, kterého jsem se měl původně zúčastnit také. Bohužel přišli teroristické útoky a vše jsme museli zrušit. Náhradní termín už mi bohužel nevyšel. Každopádně koncerty v Berlíně byli bez problémů a tak tuto show mohu vřele doporučit. Kapela ve výborné formě, halové turné které kapele sedí jak nejlépe může, show jakou umí přichystat jen U2!!!! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama