Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chcete na nás, abysme pracovali? To jste tedy na špatný adrese. Nedávno jsme to zkoušeli a potřebovali jsme šest měsíců, než jsme se vzpamatovali." Jsou to sice dvě nefachčenka, ale tu práci vzali a já jsem se u toho jako malý mohl uřehtat. Jenže od té doby jsem evidentně nedospěl, takže se u toho řehtám pořád. Sice už to nemá úplně ty grády, ale nostalgie to bez problémů vynahradí. Takže si užívám každou bitku, přetlačování s náklaďáky, Šimonovo taneční číslo i mafiány v rozpadajícím se Citroenu. Už jen to, že ten nejvíc nejzlejší gangster se jmenuje Frou-Frou, je pro mě důvodem k smíchu a i má děravá palice si bude navždy pamatovat to Matoušovo starostlivé "Nebolelo to moc?" po každém Šimonově razítkování hlavy. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Bylo to i po někalikátém vidění tenkrát v kině nadmíru zábavné! Jenom jsem nechápal, proč tenhle film vznikl. A ještě k tomu s dvojníky Spencera a Hilla, které víceméně parodovali! Asi aby je a namíchli!!! A diváky rozdělil tento film na několik táborů. Ti jedni tvrdili, že je to lepší než BS+TH, ti druzí zase, že je to horší než BS+TH a vrcholem všeho bylo, že si hodně lidí myslelo, že jsou to Bud Spencer a Terrence Hill! ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Film, který zásadním způsobem ovlimil moje dětství. Pouštěli jsme si to s bráchou každý den a doslova sme žrali všechny ty rvačky. Nejvíc v hlavě mě utkvěla scéna, jak šimon a matouš v baru rozlamujou židličky o hlavy padouchů. Vynikající film, jednou ho pořídím svým dětem. Akorát mě opravdu šokuje že v tom nehraje Spencer a Hill, já si to vážně myslel až dodneška, dokud sem to tady neviděl. Každopádně je dvojice Cantafora, Pazzafini díky tomuto dílku v mém žebříčku na stejné úrovni těchto velikánů. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Neberu to jako náhražku Budda a Terrence i když tomu tak je, protože se v této době na nich snažili přiživit. Proto to s nimi ani nebudu srovnávat. Tohle je komedie pro určitý druh publika, do kterého já zapadám. Nejde o nic víc a o nic míň, než o kus žvance na talíři a pořádný rvačky s kopcem srandy. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem si a myslím, že nejen já, myslel, že to jsou Spencer s Hillem. Zdá se to až neuvěřitelné, jak jsou si ti herci podobní. Velmi jsem si oblíbil Šimona s Matoušem. Velice se mi tento díl líbil. Obsahuje mnoho zábavných scének. Např. Jak pronásledovali ti lupiči v tom citroenu Šimona a Matouše a pak jak rozpůlili to auto a jeli dál. Ten jejich šéfik, říká: Proč jedeme tak pomalu? A ten řidič: Chybí nám půlka auta :-) Nemáme motor. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)
  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)

Reklama

Reklama