Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Fru Fru říkal, že odpouštět je lidskééééééé..... Opravdu legendární podívaná a skvělá komedie, na kterou jen tak člověk nezapomene. S bratrancem jsme jí hodně sjížděli na videu a uctívali gang, jenž pracoval pro Fru Frua. Dominic Barto v dabingu Jana Přeučila tady nemá chybu. Kdo by neznal jeho přískřipnuté ruce a neskutečný počet facek, kterými obdařoval svou partu, hehe. Nezbývá než, všem kteří dali méně jak tři hvězdy ukázat paroháče ! :-) ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší dvojice než Spencer - Hill. Paul L. Smith je dost podobný B. Spencerovi, ale jen co se do vzhledu týče. Povahově je úplně jiný a sedl mi tak do oka lépe než věčně naštvaný Spencer. Antonio Cantafora je podobný Hillovi jak vzhledem, tak i povahou. Znělka je dosti chytlavá, možná i více než klasika u H. a S. Bohužel se nejde vyhnout porovnávání se slavnější dvojicí. Věční smolaři mě tak velice zaujali a já nemůžu jinak než na 95% ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Šimon s Matoušem podruhé. Podruhé na stejné úrovni a podruhé stejně béčkovité. Film má slušné tempo - pořád se něco děje. Fórků a bitek je přehršel. Sice tu platí rovnice že na jeden povedený jsou dva trapné, ale ten příjemný nádech střeštěných sedmdesátých let to vyrovná. Pro ty co mají rádi všechny ty belmondovky, terencehillovky, funesovky atd doporučuju jako neurážející průměr. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Film, který zásadním způsobem ovlimil moje dětství. Pouštěli jsme si to s bráchou každý den a doslova sme žrali všechny ty rvačky. Nejvíc v hlavě mě utkvěla scéna, jak šimon a matouš v baru rozlamujou židličky o hlavy padouchů. Vynikající film, jednou ho pořídím svým dětem. Akorát mě opravdu šokuje že v tom nehraje Spencer a Hill, já si to vážně myslel až dodneška, dokud sem to tady neviděl. Každopádně je dvojice Cantafora, Pazzafini díky tomuto dílku v mém žebříčku na stejné úrovni těchto velikánů. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nedosahuje kvalit těch lepších filmů s Budem Spencerem a Terrencem Hillem. Spíše podprůměrná zábava obsahující malé množství rvaček a navíc ještě dost nenápaditých. Tenhle film mi asi brzo vyšumí z paměti.. A kdybych měl někdy v budoucnu zase možnost ho vidět. No, tak to bych si radši pustil Když se rozzlobíme, budeme zlí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Itálii v Římě, ve Francii (hraniční přechod u města Menton a Marseille) a v Barceloně – přístav, kde se naloďují na cestu do Afriky. (Rattus Rattus)
  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)

Reklama

Reklama