Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlotřilý Athreya (Suriya) zabije své dvojče Sethuramana (Suriya) i jeho ženu Priyu (Nithya Menon), protože chce získat bratrův fenomenální vynález - hodinky, které umožňují cestovat v čase. Masakr přežije jen Sethuramanův syn Mani, který je ještě batole. Uplyne 26 let a z Maniho je dospělý muž, který má hodinářský krámek. Náhodou se mu dostanou do rukou zázračné hodinky jeho otce a Mani zjistí, že jimi může ovládat čas. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprava je excelentní, triky naprosto prvotřídní a výtvarně přímo lahodí oku. Příběh začíná ponuře, svižně a hodně zajímavě. Je zamotaný, ale chytře. Postupně se ke slovu dostane i romantika s nádechem humoru (námluvy s pomocí posouvání času). A občas se to znovu střídá s temnějšími scénami se strýcem padouchem. Dokonalému filmovému nadšení ale brání, že se lidé chovají někdy velmi lstivě a za chvíli zase neskutečně tupě. Některé zvraty v ději ukážou značné mezery v logice. Finále je napínavé jako kšandy. SHRNUTÍ: Tyhle hodinky bych chtěla! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po delší době za mě zase jeden velmi dobrý snímek, který přišel z Indie. Tady to sice na začátku vypadá, že to bude jen další zvláštní a hodně uzpívaná romance, ale ono to najednou ustoupí do pozadí a druhá část už je mnohem drsnější, více trikovější a celkově dějově lépe zpracovaní. Tady se žánry propojily dobře. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Hodne zaujímavá "miešanina", cestovanie časom + romantika, ale pekne zladené do zvláštnej takej jemne ponurej atmosféry. To cestovanie časom tam má dosť štrbiny, dalo by sa na túto tému o pravidlách cestovania časom debatovať dlhé hodiny, ale tu o tie pravidlá zmeny času nešlo, je to viac romantika šmrcnutá týmto fenoménom, ale mne sa to hodne páčilo. Najkrajší záber celého film keď zastavil dážď, to bolo fakt okúzľujúce :-) Ani odporcovia SCIFI sa toho nemusia báť. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

24 jede na módní vlně, kdy hlavní herec hraje v jednom filmu více postav. Surya si tak zahral jednak hlavního hrdinu, tak záporáka a krom toho ještě hrdinova otce, geniálního vědce, který zápletku odstartuje. Jinak jde vyprávěním o klasickou jihoindickou masalu, notně ochucenou o sci-fi prvky, přesněji clockpunk, plus cestování do minulosti a zastavování času na omezenou dobu díky mechanickým hodinkám vystřiženým jak z nějakého steampunkového románu. Musím říct, že to vypadá fakt hezky, film je napínavý i vtipný, neobsahuje žádné protivné vedlejší postavičky, má pěkně vygradované finále a tak jediné, co mě moc nebavilo, byly kupodivu matné písně a povinné romantické části. Ovšem lidem, kteří za vším hledají pevnou logiku a rádi se mimrají v časových paradoxech ten film určený není, ten koncept stojí tak na jedné noze. Ale jinak dobrý. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestovaní časom, to býva väčšinou dosť veľká výzva a chuťovka zároveň. Vždy je dôležité, aby úplne zafungovala logika, časový rámec a zachovať všetky aspekty, ktoré pri cestovaní časom vznikajú. Inak to nemá zmysel... A mám pocit, že tu naozaj všetko fungovalo, teda aspoň čo sa tých chronologických záležitostí týkalo. Ústredná zápletka bola v podstate dobrá, no tá romantická línia zobrala podľa mňa zbytočne veľa času. Nehovoriac o tom, že to bola prehnane teatrálna súčasť filmu. A na to podstatné nám napokon zostalo akosi málo priestoru a záver mal razom až príliš rýchly spád a sled udalostí. To je podľa mňa veľká škoda. Ale inak to bola vcelku vydarená hra na mačku a myš (to priam zbožňujem). Aj ten ústredný motív hodín. Hoci, jedna vec mi vŕta hlavou - (spoiler) - akosi sa mi nechce veriť, že by bol Mani taký hlúpy, aby sa zúčastnil tej súťaže s replikou tých svojich hodín, ale keď sa tak nad tým zamyslím, zrejme tým chcel zistiť pozadie existencie toho daru. A celkový dojem? Nebyť tej prehnane teatrálnej romantickej línie, ktorá zožrala zbytočne veľa času, bolo by to aj na plný počet... ()

Reklama

Reklama