Reklama

Reklama

Volné pokračování báje plné kouzel, magie a dobrodružství. Deathstalker se utkává se třemi kouzelníky zla, kteří ovládají tři říše pomocí magických předmětů a kouzel. Na jeho straně stojí dobrý kouzelník a odvaha. Svou statečností nakonec dosáhne vítězství nad černou mocí. Bájná historie těchto filmů Vám připraví velice pěkný divácký zážitek. Deathstalker mimo milostných pletek postupně získává přátel a pomocí kouzelného meče osvobodí všechny tři říše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze všech Deathstalkerů. Všechno působí strašne odfláknutě a nedodělaně. Vím, že u béčkových filmů jako je práve Deathstalker se na efekty nehraje, ale absence krve a jakéhokoli viditelného zranění při sečných a bodných ranách filmu nepřidává. Sám Deathstalker nepůsobí jako hrdina, ale spíše jako kašpárek. To samé se dá říct o jeho záporném rivalovi. Přistihnul jsem se, že v průběhu filmu jsem párkrát kouknul na stopáž, a dožadoval se konce. To se mě u předchozích dílů nestalo ba právě naopak jsem se bavil, obzvlášť u prvního dílu. Jedíný kladný bod je snad hudba (nikoli zvuk) ve filmu. Avšak to je opravdu málo. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Třetí dobrodružství neohroženého Deathstalkera - dobyvatele hradů, dívčích klínů a kata zlých čarodějů. Tradičně se mění režisér i představitel hlavního hrdiny. Tentokrát dobrodružství začíná v jedné vesničce, kde Stalker okouzluje svými schopnostmi místní ženštiny a kam zároveň vtrhává družina zlého čaroděje Troxartase, aby získala jednu ze tří částí magického kamene. Část kamene je v rukou princezny Carissy a kouzelníka Niciase, kteří se ve vesničce také momentálně nacházejí. Za pomoci těchto dvou se Stalker vydavá na nebezpečnou cestu ke ztacenému městu pokladů, ovšem v zádech s družinou zabijáků a pod stálým dohledem čar Troxartase. Na cestě ho opět čeká spousta soubojů, krásných ženštin a samozřejmě tradiční záchrana princezny. Děj se nijak nevymyká standardu série. Příběh je celkem slušný, ovšem postrádá jakékoliv krvavé scény a s nahotou to také není slavné. Hlavní hrdina opět hláškuje a kosí nepřátele jak jsme zvyklí, ale postrádá většinu svých negativních vlastností (hlavně nešmátrá po ženských), což je škoda. Největší prostor dostává humor a důvtip hlavního hrdiny, bizarnosti se až na družinu mrtvých vojáků takřka nekonají, což k výše zmíněnému důrazu na vtip až tak nevadí. Výprava snímku je opět perfektní a s lehce pozměněným hudebním doprovodem dochucuje velmi chutný béčkový koktejl, kterému dávám s klidným svědomím čytři hvězdy. ()

Reklama

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Musíš zasít ječmen! Deathstalkerovo charisma bych chtěl mít - v jednom momentě přiloží ženštině ke krku ostré dřívko a v dalším ji už klátí. Děj je přes kopírák dvojka - homosexuální záporák, co svoji orientaci mistrně skrývá klácením dvou buchet, který spolu hašteřej jako v telenovele, potřebuje zkombinovat tři itemy aby byl nejmocnější a uklidnil se. Vyvolá si armádu Deathstalkerem zabitých bojovníků, který se ale nechaj překecat a bojujou proti němu. Pak je tu lascivní čaroděj co přežije jasnou smrt jenom proto, že je čaroděj, zřejmě. Překvapivý bylo akorát, že si Deathstalker nenabalil třetí pricenzu a radši vodjel vstříc čtvrtýmu dílu. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Toto pokracovanie Deathstalkera bola fakt ubohe a znova s novym hercom. Mozno predchadzajuci herci uz asi nemali chut hrat v tomto braku:) Co maju stale s tymi carodejnikmi? V kazdom diely je zaporak zly carodejnik, to si uz nemohli vymysliet nejakeho zleho krala? Hlavny padouch je fakt smiesny a vyzera skor ako nejaky sedliak, ktory ani nevie vobec sermovat s mecom, ako aj ostatny v tomto filme. Vsetko v nom je na bode mrazu. Postupujucimi dilemi Deathstalkera stale jeho povaha makne a uz sa aj kamaratil s detmi:) Film ma totalne nudil a tie makety mecov boli slabe a zase nikde ani kvapka krvi. Nemam rad ked niekto niekoho zrani, alebo ho zabije a po krvi ani stopy a zbrane su cistucke ako pred ich pouzitim. V tomto diely mal Deathstalker spolocnika carodejnika, ktory sa vyzorovo podobal na Gandalfa z pana Prstenov,,he he he. Ale tento mu nesiahal ani po paty a efekty kuziel boli nijake. Raz sa zakrutil ako divy a za okamih ho uz nebolo:))) Zaverecny akoze masaker na hrade bol nezazivny a bez stipky napatia. Fuuuj, hroza na to pozerat. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Třetí dobrodružství Deathstalkera a třetí herec v hlavní roli. Tentokrát si Deathstalkera zahrál John Allen Nelson. Dějově o5 nic převratnýho. Kvalitativně někde mezi prvním a druhým dílem. První díl se bral příliš vážně, dvojka byla říznutá hodně do komedie(líbila se mi zatím nejvíc) a i zde nechybí sem tam humor ale není ho tolik jako ve dvojce. Třetí díl to má u mě za čistý 3hvězdy. Čtvrtej díl Deathstalkera prozatím odkládám. Tyhle tři dobrodružství mi prozatím stačila. Ale koukal jsem, že se čtvrtým dílem se do role Deathstalkera vrátil i představitel z prvního dílu Rick Hill. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Hudba v pozadí, použitá v scéne, keď sa Deathstalker pripravuje na útek z údolia a po prvýkrát pobozká Marindu, je prevzatá z filmu Dune (1984). (beso74)

Reklama

Reklama