Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, když snímek se zajímavým námětem, je natočen tak nezajímavě a s ničím navíc. Přitom herecky dobře obsazené a hlavně se zajímavým námětem. Ovšem je to trestuhodně krátké a nezasáhne to jak má a jak by dle příběhu rozhodně mohlo, což je obrovská škoda. Zbytečně krátký úvod a vlastně vše je zbytečně zkratkovité. Naštěstí tam jakási chemie působí a přes některý amatérismus jsou i zajímavé scény. Ovšem vím že tohle mohlo mít úplně jinou úroveň, s trochou více snahy a originality a to je to co zamrzí, ale přesto jsem se nenudil....55%. ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

Reklama

progression 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se film zdál jak jeden z mnoha průměrných filmů s tématem, se kterým se v poslední dobou ve filmové branži skoro "roztrhl pytel", jenže později se to začlo překlápět v nadprůměrné drama se slušnými hereckými výkony i vzájemnou alchymií hlavních představitelů, velkou dávkou empatie a mnoha náměty k zamyšlení. I když život dokáže být často "pořádná svině", je určitě smysluplné i v tom srabu zkoušet hledat alespoň zrníčka toho pozitivního. Ve skutečnosti je to určitě daleko složitější než ve filmu, ale to "pozitivno" je určitě malým balzámem na duši (vlastní i těch nejbližších). Předvídatelné rozuzlení bylo zobrazeno docela originálně a ta závěrečná píseň byla překrásná. U spousty současných filmů toho v divákovi moc nezůstane a chvíli po skončení filmu přemýšlí "o čem to sakra bylo", v tomhle případě to ale zdaleka neplatí a těch dojmů i námětů k zamyšlení zůstane v divákovi požehnaně a myslím, že jen tak brzy nevyprchají. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Předem tohoto komentáře bych chtěl poukázat na to, že syn "rakouského terminátora" vůbec nevypadá jako syn rakouského terminátora, ale celkem s přehledem z něj zvlhne nejedno "nejensrdce" náctileté dívky. V tomto případě se jedná o romantický film, který pojednává o tom, že láska je nejen krásná, ale i svině, s jejímiž následky si neporadí ani nejmodernější medicína. Stačí jí chvilku podlehnout a už vám nepomůže ani svěcená voda. Film běží poměrně překotně dopředu, aby diváka dostal co nejdříve do své poloviny, kde se zpomalí a začne útočit na narychlo vybudované city, které by funovaly mnohem lépe, kdyby se nejednalo o film, ale o seriál, který by šel více do hloubky. (Ovšem to bych asi nedal). Nicméně, kdo rád bulí, bulet bude. Pak si otře slzy, vysmrká se a řekne: "Tfuj, to jsem si zase dala. Proč uč nejsou v trendu romanťáky jako Pretty woman, kde brečím úplně jiný druh slz?" ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mám tri dôvody prečo nemôžem ísť do plných ...1. Nič neprekoná Japonský originál z roku 2006, 2. Bella Thorne je rozhodne pekná žena, ale nie je charakterná herečka, a neuveril som jej to, 3. koniec čo hral na city mi nevadil, vadilo mi nelogické správanie zvyška postáv na konci filmu. Ale bod navyše dávam, Bella to naspievala krajšie ako Jui. Edit (nakoniec som dal aj tak 5*) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno