Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den školy se uhlazený učitel Andy Campbell nechtěně zasadí o vyhazov svého obávaného kolegy Rona Stricklanda. Když ho pak Strickland vyzve na pěstní souboj, Campbell musí najít způsob, jak se vyhnout krutému výprasku. Ice Cube a Charlie Day hrají v komedii "Na férovku, pane učiteli" dva středoškolské učitele, kteří se chystají vyřešit své rozpory pěkně po „drsňácku.“ Poslední den školy se uhlazený učitel angličtiny Andy Campbell (Day) ze všech sil snaží udržet věci pod kontrolou, a to i navzdory nejapným vtípkům maturantů, špatnému vedení a rozpočtovým škrtům, které ohrožují pracovní místa. Všechno ale začne jít od desíti k pěti poté, co se nechtěně dostane do křížku se svým mnohem drsnějším a obávanějším kolegou Ronem Stricklandem (Ice Cube), který Campbella vyzve na staromódní pěstní souboj za školou. Zpráva o potyčce se šíří rychlostí blesku a stane se přesně tím, co tahle škola – i Campbell - potřebují. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (109)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další z amerických komedií, která se snaží sázet na postavičky a na absurdity. Absurdity jsou fajn, ale film se bere moc vážně na to, aby tam mohly fungovat. Postavy jsou nudné, hlavně proto, že titulní hrdinové jsou na první pohled tak průhlední, že vás nudí, jen se na ně podíváte. A ne, vtipné to prostě není ani chvíli. ()

petrskoc 

všechny recenze uživatele

Výplach a oddechovka s Ice Cubem, kterého mám rád už od dob NWA. Nečekejte žádnou světovou filmařinu, vizuál je podobný jako u většiny různých amerických sitcomů a dalších pitominek, herci tam jsou jen v podstatě jakožto vata kromě dvou hlavních hrdinů (potěšily menší role Deana Norrise a Dennise Haysberta), kteří nejsou úplně stupidně napsáni a funguje mezi nimi vcelku jiskřivá energie, a i přesto že je to hloupost, na nic si to nehraje a těch 90 minut uteklo celkem rychle a bylo zde dokonce i pár okamžiků, kdy jsem se pobavil. Film není jen intelektuální, artová či festivalová záležitost, a proto mě jeho různorodost tolik baví a nemám problém i s podobnými "béčky". Je třeba vidět věci hlavně s nadhledem. ()

Reklama

pravda1 

všechny recenze uživatele

Aj keď som veľký fanúšik Ice Cuba tak toto kámo nebolo nič moc hlavne jeho protivník Charlie Day mi tam doslova prekážal.Chviľami mi to pripadalo ako nejaký seriál také divné zábery ale po čase si človek zvykne.Dej predvídateľný ale niektoré hlášky stoja za to.Na to že je to komédia som sa nejako extra nenasmial.Proste je to obyčajná jednohubka ktorú si raz pozriete a po tom na ňu zabudnete.....priemer...... ()

datel13 

všechny recenze uživatele

Nova americka komedie o hodne sprostych zacich a jejich ucitelich, kteri se musi dostat na stejnou uroven, aby je srovnali. A taky variace na pribeh o loserovi, kterymu vsichni tak nakladaji, az se rozhodne jit tvrde proti proudu. Film misty za hranici urcityho vkusu a pod hranici vtipnosti, ale dohromady docela fungujici celek. 50 % ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Na sprostych slovech se tu nesetrilo a diky tomu se clovek i zasmal. Prvni pulka nic moc, ale pak se to vyostrilo a zacala bejt ta prava vostra americka prdel! Charlie Day roli jak na miru, Ice Kube nic svetobornyho, ale jako zaporak dobry. Finalni souboj dle ocekavani, ale nastesti se nas priposrany ucitel schopil a stal se z nej ke konci i chlap. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Prvý film pre Tracy Morgan (tréner Crawford) po nehode z roku 2014. Pri nej nešťastne zahynul komik James "Jimmy Mack" McNair a Tracy sa zranil. Obaja cestovali autobusom, do ktorého narazil kamión. (belinko)
  • Původní název filmu byl „Teacher Fight“. (SONY_)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama