Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 3

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (695)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron nám pomalu stárne ale pořád je šukézní a tak scény, kdy jsem jí mohla koukat na holou řiť či zkoumat dudlíky, jsem si užila. Lesbické scény s tou malou agentkou z Francie jsem si užila dokonce několikrát. Jenže tohle není erotický porno, ale drsnej akčňák, prej i mysteriozní a dokonce thriller, takže co krom nahotinek nabízí zblitek filmu? No nabízí toho celkem dost. Džejms McTentononc dokazuje, že se jako Rozpolcený našel, protože i tady si člověk láme zbytky posledních mozkových závitů jak moc velkej je zmrd či naopak Mirek Dušín a Theronový tak zdatně sexkunduje i když v tom kožichu vypadá jak drsnější verze Mareše. To, jak se film pořád přesouvá z výslechu do popisu toho, co hrdinka zažila, mě tak trochu sralo, ale budiž. Akce je tu tři prdele, takže šest půlek a všechny jsou celkem drsný. Theronka v nich samo sebou ukazuje, že má místo mušle štípačky a je tak tvrdá, že i Rocky by si o ní zlámal packy, avšak mě drsný lesby mocně vzrušujou a tak mi to její kosení steroidových hovad nebo vychrtlých polišů vůbec nevadilo. Prostě měla kliťák větší než oni ptáka a mocně to dokazovala. Příběh je, jak to už u komiksových předloh bejvá, navíc a člověku je vlastně u prdele jak to celý skončí, hlavně když se to tam bude řezat a šukat. Obojí se děje, takže pokud nečekáte intelechtuální Bondovinu, ale spíš akční výplach, budete uspokojeni jako od štětky ze druhý cenový s pocitem, že příště zkusíte tu áčkovou kurvu odnaproti. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Počas sledovania mi občas napadlo či nesledujem nejakú ženskú verziu filmu Kuriér. Charlize to ide s lanom rovnako dobre ako Stathamovi s hadicou v spomínanom filme. Najaký čas som o film nejavil záujem, napriek tomu, ž filmy s Charlize vyhľadávam. Neporaziteľné ženské bojovníčky veľmi nemusím a myslel som, že film je zo súčastnosti. Až po zistení, že sa film odohráva v Berlíne tesne pred rokom 89 ma to začalo zaujímať a dal som filmu šancu. Žánrovo je to trochu chaos a za najväčšiu slabinu považujem, že nám Lorraine (Charlize) prezentujú ako neporaziteľnú a neomylnú. Z toho dôvodu viete predpovedať ako film skončí a celé to prestáva byť zaujímavé. Fajn bojové i akčné scény, sympatické a hviezdne obsadenie ale celkovo nevyvážené. S malými zmenami to mohol byť super film. 60%. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tam, kde John Wick 2 nezklamal vůbec vizuálně svým nádherným filtrem, tam jeden z původních spolurežisérů sází na opravdu ošklivé prostory sametorevolučního Berlína v neskutečně vyblitých barvách, což mě tedy moc sledovat nebavilo. S tím jsem měl problém už od prvního traileru a proto jsem na to nakonec nešel, ovšem nedokázal jsem se přes to přenést ani doma. Charlize Theron je ovšem v roli neskutečně uvěřitelná, ačkoliv tedy zejména ona slavná nejlepší scéna v kontextu mužské síly Johna Wicka a minionů, které si Charlize ve filmu poddá, úplně věrohodná není, ale je zkrátka vidět, že je David Leitch co se týče choreografie někde úplně jinde než zbytek Hollywoodu. Ačkoliv mě to tedy extra nestrhlo, i přes mírně nadsazenou stopáž (stejně výtka u letošního bratránka) jsem se nenudil a za pár let bych si dal klidně crossover, kdyby to bylo možné. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Přemíra stylu někdy paradoxně ústí do absence stylu. Ten film je tak přesycený neonovým EBM fetišismem a zálibným okukování hrdinky tak chladné, až s ní nemůžeme úplně soucítit, že se nakonec rozsype na řetězec špatně pospojovaných scén. Jednoduchá story vyprávěná nesmyslně krkolomně a neefektivně, veškerý požitek tak nakonec plyne z drobností. A těch je ve dvouhodinové stopáži asi deset minut. To bych nebral ani vod dederóna. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dle mého si tento film zaslouží 5 hvězd, už za tu bojovou scénu na schodech samu o sobě. Zbytek bych nazval dobře udělaným a řekněme i vcelku realistickým bonusem. Byli tu i nudnější pasáže, ale moc se mi líbila propracovanost příběhu s tajnou službou a především způsob jakým hlavní představitelka čelila svým mužským protivníkům. Přičemž jako drobnější žena využíva veškeré možné výhody a snažila se vyhýbat soubojům zblízka. To zaručilo zcela mimořádný a dokonce i uvěřitelný akční zážitek. Já tedy tleskám. 82% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Názov grafickej novely "The Coldest City" a predlohy filmu od britského autora Antonyho Johnstona, je totožný s prvotným názvom filmu. (Steny94)
  • Při první honičce, po příletu Lorraine (Charlize Theron) do Berlína, jsou při průjezdu jednou z ulic vidět současné automobily. Později, ve chvíli kdy Lorraine ujíždí spolu se Spyglassem (Eddie Marsan) ulicemi východního Berlína, je v jednom ze záběrů najednou vidět Opel Omega B, který se vyráběl až od roku 1994. Ve scéně můžeme zahlédnout také další auta, která v té době neexistovala, např. Ford Focus a Fiat Punto. (FIAT 500)
  • Koordinátorem kaskadérů a režisérem druhého natáčecího štábu byl Sam Hargrave. Jeho bratr Daniel Hargrave se natáčení zúčastnil jako kaskadér. Oba mají ve filmu malou roli a byli také členy týmu, který vytvářel bojovou choreografii. (Rominator)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama