Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (164)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„CIRI SVOJI MOC OVLÁDNE TEPRVE, KDYŽ POZNÁ SAMU SEBE. S NÁMI NAJDE SVŮJ OSUD…“ O málokterým seriálu toho bylo napsáno tolik, jako o Zaklínači. I diky tomu se to mohlo tak nějak vyprofilovat. Jakože ti, co znají předlohu jebou nějakej seriál, protože nemaj zapotřebí…. Nebo maj zapotřebí… (hejtovat). Já to nečetl. Četl jsem až ty názory - tvůrců, Cavilla, recenze… Mám na to svůj vlastní názor a ten zní – prostě kurva fantasy. Spousta politiky (třeba ten pátej díl…. mně se to líbilo!), změt dialogů, který ovšem nešustili papírem, ale bavili odhalováním úmyslů… Zaklínač nemusí bejt zákonitě o akci. Ovšem ta v šestým dílu byla perfektní a mohla by se jí chlubit kliďo i Hra o trůny! Asi si dovedu představit, že by to mohlo bejt lepší, ale … darovanýmu koňovi…Kurva, ale ten Cavill je perfektní vědmák!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Přes všechny záporný ohlasy už byla potvrzena dokonce pátá série Zaklínače. Samozřejmě s Liamem Hemsworhem. 2.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

TostTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že to jde z kopce s tímhle seriálem. S první a dokonce i tou druhou sérií jsem byl spokojený a můžu říct, že i dost nadšený. Ale to o téhle sérii už říct nemohu… Ubylo monster i akce a v příběhu se začínám fakt ztrácet, je tam plno nesmyslů a věcí co vůbec nesedí. A to že odchází Cavill snad asi ani nechci komentovat, protože pro mě je to zrovna on kdo to celé táhne. 6/10 ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stojím pevne za tvorcami seriálu a za Cavillovým Geraltom mi bude ľúto asi toľko, čo za výmenou na poste jeho kobyly. Len dúfam, že ustoja hlúposť nemalej skupiny divákov a zdarne ukončia tú skvelú vec, ktorú začali a ďalej rozvíjajú. Vôbec nie dokonalá a predsa neodolateľná Sapkowského séria je totiž PRESNE tým materiálom, ktorý si žiada tu zvolený prístup... ale tak vysvetľujte to polo-sčítanému obecenstvu a hollywoodskej hviezde (ktorá sa tvári ako neviem aký veľký fanúšik a potom predvádza herecký výkon hodný tak akurát štvrtého herného pokračovania). Držím palce, nepoľavujte, dobre to robíte! ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se rozhodli do určité míry ignorovat předlohu, a si jedou vlastní freestyle. První třetina se docela fajn, má to pěknou výpravu, a klidnější tempo tomu svědčí. Pak už to jde od desíti k pěti. Kvalita scénáře je na pováženou, choreografie bojových scén šla od první série taky hodně dolů, příšery jsou příliš digitální a rádoby "efektně" přerostlé, postavy se chovají nelogicky a casting je nekonzistentní. Tvůrcům prostě chybí kvalita/zkušenost/zručnost, a obávám se že to lepší nebude. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi víc, než předešlé série. Konečně sleduji příběh, který jsem očekával z knih. Ciri je v posledních epizodách konečně taková, jakou jsem si ji představoval - opuštěná, bloudící, hubená, odhodlaná vytvořit si nový svět. Motání v kruhu, které mi vadilo v druhé sérii, zde není - všichni mají odteď přímou cestu. Děj skončí v logickou chvíli. Vlastně mě nenapadá, co bych mohl výrazněji kritizovat (nadbytečnou bisexualitu, vzhled Milvy - ale to jsou drobnosti). P.S. Epizoda na poušti Korath se mi líbila. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama