Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenze (40)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Come ooooooon, co tohle je sakra? Peněz na to mají jako bylo na Hru o trůny, vypadá to desetkrát levnější, na předlohu se zvysoka sere, děj se posouvá úplně nesmyslně zkratkovitě dopředu, žádný dialog, žádná událost, nic, co se stane, nemá vliv na jakékoli pozdější dění, a jediné, co tam občas za něco stojí, je Cavill a akce. Cavill po téhle řadě končí. Kvůli akci můžu začít koukat na jiný věci. Tak jsou normální? ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, jako třetí série vizuálně zatím vypadá vymazleně... obzvlášť na dámách si dali tvůrci záležet, Ciri dospívá a na Yennefer už jsem si i zvyknul... (Chudák Fringilla)... Cavill to prostě táhne - je to profík... Toho Marigolda Netflixovskému "poselství" a potřebou všude cpát LGBTQ+ ale neodpustím!!! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to k Zaklínači patří, ale z těch písniček i jejich interpretů, bylo mým uším na zvracení. K tomu všechny výtky z minula, ale násobeno dvěma. Přesto se našel prostor pro vytváření milostné linky mezi dvěma muži... . Jestli je v předloze homosexuální vsuvka netuším, ale vzhledem k tomu, co poslední roky VOD tragédi předvádí bych řekl, že jde o "vylepšení", ze kterého milovníci předlohy srší nadšením stejně, jako fandové Nadace a Pána prstenů. Nemůžu si pomoct, ale zatím bych tvůrce hodnotil jako špatnou volbu. Tohle chtělo silnou osobnost, která má koule postavit se studiu a prosadit vlastní vizi. Někoho, komu by po přečtení scénářů třetí řady, neutekla hlavní star. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela nečekaně jsem přidal na hodnocení a ano, mě samotného to překvapilo úplně nejvíc. Z ničeho nic se mě totiž zmocnil neodbytný pocit, že se ve čtvrté epizodě dokonce i něco dělo. Klidně bych přidal i třetí pěticípou, to by ale nesměl zaúřadovat netflixovský kodex, který jednou jistě přijde i s černým albatrosem, jenž se ale, díkypřírodě, nerozmnoží, protože ho nebudou přitahovat samičky. Ta kůlna, to bylo dno. Podle autora byl Marigold bardem a lovcem vdaných paniček (no jo, i těch svobodných), takové postavy už ale do moderních, progresivních záležitostí zjevně nepatří. / Poučení: Na plíseň doporučuji Savo. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

plno scenaristickej vaty, dramaturgickej bezradnosti, konverzie zaruceneho heterosexualneho suknickara na gaya a alternativnej reality ako by vyzeralo stredoveke polsko, keby lezalo na pobrezi stredozemneho mora a a uz pred tisicrocim sa don hrnuli prudy migrantov z afriky na pltkach. zle tusenie (a nahodne spojlery...) na dlhodobo a opravnene odradzali od tohto dielu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama