Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

Free_player 

všechny recenze uživatele

První série byla dost špatná a nikdy jsem nevěřil, že druhá může až o tak moc horší. To, že by třetí měla být lepší tomu by mohl věřit jen naprostý a naivní blázen. A opravdu nebyla. Z hlediska akce byla sice možná nejvýživnější, ale z hlediska logiky a porovnáním se zaklínačským byť herním nebo knižním světem to byl čistokrevný odpad způsobující mentální a vizuální muka, který nepůsobil ani už snad skoro jako parodie.  Když pročítám zdejší nadšené a zhlouplé komentáře tak se musím smát jak moc jsou lidi netflixem zdegenerovaní a nemají ani špetku vkusu pro slovanskou mytologii.  Za tohle zmrvení takového kultu jakým Zaklínač je, byl a bude by ta dotyčná osoba, která má na starosti celý tenhle z blitek umíchaný guláš  měla být okamžitě zbavena svéprávnosti !!! Koncem třetí serie se "příběh" měl dostat do opravdu hodně zajímavé fáze a o to víc mě šokuje co jsem viděl např. puč na Thaneddu, postava Milwy nebo celá hanza Potkanů :D :D :D.  No nic no nedivím se vůbec Harrymu, že od toho šílenství utekl což doufám, že bude poslední hřebíček nebo spíš kolíček do pr .... tohoto paskvilu, protože on byl ten jediný co to aspoň trošku držel nad hladinou močůvky. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se rozhodli do určité míry ignorovat předlohu, a si jedou vlastní freestyle. První třetina se docela fajn, má to pěknou výpravu, a klidnější tempo tomu svědčí. Pak už to jde od desíti k pěti. Kvalita scénáře je na pováženou, choreografie bojových scén šla od první série taky hodně dolů, příšery jsou příliš digitální a rádoby "efektně" přerostlé, postavy se chovají nelogicky a casting je nekonzistentní. Tvůrcům prostě chybí kvalita/zkušenost/zručnost, a obávám se že to lepší nebude. ()

Reklama

MarekPlachky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cavillova labutí píseň. Třetí série stále razantněji prohlubuje neduhy, které sužují seriál už od začátku - postavy fungují pouze jako prodloužená ruka tvůrců bez vlastní agendy, patřičných motivací a smysluplného vývoje; politikaření nedává vůbec smysl; přehnané a monotónní nadávání jako od rádoby drsného 12tiletého typečka, postrach ulice (kromě trpaslíka Yarpena, ten je vtipný jako vždy); elfové, Fringilla Vigo a Cahir spadají do kategorie jedněch z nejhůře napsaných postav v historii Netflixu, příšerný a nelogický vývoj, motivace odlišná každou epizodu a všichni skáčou jako opilý míček na ping pong tam, kde je příběh vyžaduje; nesoudržnost se stanoveným světem z předchozích sérií a mnohem (věřte mi) mnohem  víc. Kdo by taky řekl, že opomíjení důležitých událostí z předchozích sérií, jenž se vyskytují v knihách, bude mít své následky? Navíc si ještě chci zalamentit nad naprostou stupiditou postavy Radovida - ani po všech epizodách nechápu, jestli je to naprostý vypatlanec, nebo naprostý génius, co ze sebe dělá naprostého vypatlance, nebo naprostý vypatlanec, co ze sebe dělá naprostého génia, co ze sebe dělá naprostého vypatlance - a stojím za názorem, že to neví ani samotní tvůrci. Tyto neduhy stojí v popředí celého pádu seriálu, v první sérii se nad nimi dalo mávnout rukou se slovy: "To časem spraví." jenže oni to do teď nespravili. Je to celé monstrózně nekompetentní, až bolestivé, ale stále lepší než 2. série, která, pokud se jedná o mě, nikdy nevznikla. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto fanoušek knih a her jsem jen kroutil očima jak se snaží slepit tu hrůzu, co spáchali v minulé sérii. Což se jim samozřejmě nedaří, protože dvě papírem šustící věty to prostě nespraví. Polovička jakožto nečtěnářka a nehráčka zase nechápala, co se děje. Souboje se snaží být efektní, ale po půl minutě začínají nudit, jelikož jsou naroubovány tak příšerně na sílu. Ústřední trio se snaží a jejich charisma to posouvá na hranici koukatelnosti, ale jakmile se střihne jinam, mozek odpluje do Země Nezemě. Nějaká snaha tam je vidět, ale základy světa ani postav nefungují a to už prostě slepit nepůjde. Nejsem tak pohoršen jako před dvěma lety, jen je to prostě nuda k posrání. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvych pat uvolnenych epizod tretej serie, bolo mimoriadne slabuckych. Siesta do kompenziu priehrstim akcie, dalsia dava priestor Ciri a jej halucinaciam nuz a v tej zaverecnej sa toho opat zhutni prilis vela, aby opat nevyriesila nic, ale "navnadila" na dalsiu seriu. Celkovy dojem az na dve casti je pre mna velkym sklamanim. A podla hodnoteni nie som sam. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)

Reklama

Reklama