Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (164)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Když Cavil neseká na kusy příšery je to buď strašně zmatené, nebo nudné, často obojí. Předlohu jsem nečetl, ale blekotat pořád dokola jak je Ciri důležitá a jak všechno změní přece pro knihy nemůže být dostatečně nosné téma. Plky o rodině začínají být horší než v Rychle a zběsile. Herecky to vlastně taky není žádná sláva a krom hlavního bručouna je to mizérie, i když za to možná můžou mizerné dialogy. Když si vezmu ten potenciál, který tvůrci po první řadě zabíjí nezajímavými politickými linkami je mi to až líto, že Zaklínače nekoupilo HBO. Henry Cavil odchází a já to zabalím asi s ním. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tretia séria za nami a musím povedať, že už tu cítiť mierne sklamanie. Mne sa oproti väčšine, prvých 5 častí dosť páčilo, súboje sú fantastické, dostali sme aj monštrá začo som veľmi rád a do toho skvelá hudba, ktorá v tomto svete pasuje na výborná. Horšie je však zistenie : No Geralt, no party. Všimol som si to už aj predtým ale teraz ešte viac, ako náhle je na scéna Henry tak to ohromne baví, ako náhle idú do popredia iné postavy , je to "zývačka". Za mňa je Henry srdce seriálu a neviem si predstaviť ako sa stým Liam popasuje. Celkovo som sa však bavil, Henry dostal krásny súboj na konci aj keď krátky, potešil jeho súboj s príšerami, čarodejom, masaker na začiatku. Rozhodne Henry a jeho Geralt ostanú v srdci. ()

Reklama

TostTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že to jde z kopce s tímhle seriálem. S první a dokonce i tou druhou sérií jsem byl spokojený a můžu říct, že i dost nadšený. Ale to o téhle sérii už říct nemohu… Ubylo monster i akce a v příběhu se začínám fakt ztrácet, je tam plno nesmyslů a věcí co vůbec nesedí. A to že odchází Cavill snad asi ani nechci komentovat, protože pro mě je to zrovna on kdo to celé táhne. 6/10 ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAk by řekl můj zesnulý děda - "No do prdele chlapi!". Tohle je strašnej šajlak, tím se rozumí, že je to sračka jako řemen. Vůbec nechápu tolik povyku pro takovouhle sračku. Chápu, že pro fanoušky knížky tohle musí bejt naprostý šílenství. Já to teda nečetl, ale Kéla tvrdí, že je to ok a když to tvrdí Kéla, tak to tak musí bejt. POstavy zmateny, mezi nima nic nefunguje, pořád se tady jen kecá a kecá. Mrtě postav, zmatek. Strašný, poslední díl když skončil, tak sem nahlas zařval - Taková píčovina! ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač castingově čímdál debilnější, až se za hlavu člověk musí chytat (v doprovodu debilních vysvětlovacích, de facto rasitických, smysl nedávajících keců od Lauren Schmidt v médiích a na sockách si tu hlavu rovnou urvat), tak kolem a kolem přece jen lepší než 2. série. Je tu míň nudných epizod, drží se to víc knížky (třebaže se kdo ví proč rozhodli nejvěrnějc adaptovat zrovna tu nejnudnější část předlohy), důraz je tu konečně kladenej vesměs převážně na ty zajímavý postavy... přesto si ale 3. série z tý předchozí spoustu neduhů přenesla - kupříkladu nesmyslný odskoky z akčních a napínavých částí do částí, kde se nic děje, což naprosto zabíjí jakýkoli pokusy o budování atmosféry a... inu... napětí. Celý to pak často působí jako rutinní pásová výroba bez pokusu o nějaký slušnější řemeslo. Což ještě notně doplňujou nesmysly ve scénářích, jako třeba Geraltovo (ne)vypořádání se s Riencem v první epizodě, kde jsem měl už doopravdický nutkání kousnout se do zadku, jak to nedávalo smysl. Nicméně je třeba ještě pochválit hudbu - aby ne, když se tentokrát přidal i Percival (toliko ke kecům, jak chtěj bejt odlišný od herní adaptace). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama