Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (166)

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto fanoušek knih a her jsem jen kroutil očima jak se snaží slepit tu hrůzu, co spáchali v minulé sérii. Což se jim samozřejmě nedaří, protože dvě papírem šustící věty to prostě nespraví. Polovička jakožto nečtěnářka a nehráčka zase nechápala, co se děje. Souboje se snaží být efektní, ale po půl minutě začínají nudit, jelikož jsou naroubovány tak příšerně na sílu. Ústřední trio se snaží a jejich charisma to posouvá na hranici koukatelnosti, ale jakmile se střihne jinam, mozek odpluje do Země Nezemě. Nějaká snaha tam je vidět, ale základy světa ani postav nefungují a to už prostě slepit nepůjde. Nejsem tak pohoršen jako před dvěma lety, jen je to prostě nuda k posrání. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAk by řekl můj zesnulý děda - "No do prdele chlapi!". Tohle je strašnej šajlak, tím se rozumí, že je to sračka jako řemen. Vůbec nechápu tolik povyku pro takovouhle sračku. Chápu, že pro fanoušky knížky tohle musí bejt naprostý šílenství. Já to teda nečetl, ale Kéla tvrdí, že je to ok a když to tvrdí Kéla, tak to tak musí bejt. POstavy zmateny, mezi nima nic nefunguje, pořád se tady jen kecá a kecá. Mrtě postav, zmatek. Strašný, poslední díl když skončil, tak sem nahlas zařval - Taková píčovina! ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se rozhodli do určité míry ignorovat předlohu, a si jedou vlastní freestyle. První třetina se docela fajn, má to pěknou výpravu, a klidnější tempo tomu svědčí. Pak už to jde od desíti k pěti. Kvalita scénáře je na pováženou, choreografie bojových scén šla od první série taky hodně dolů, příšery jsou příliš digitální a rádoby "efektně" přerostlé, postavy se chovají nelogicky a casting je nekonzistentní. Tvůrcům prostě chybí kvalita/zkušenost/zručnost, a obávám se že to lepší nebude. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO TRETEJ SÉRII: Tak nám teda Witcher skončil a neskončil veru v najlepšom. Scény s Cavillom sú stále samozrejme najlepšie, ale jednak dostal menej priestoru, keďže sa tvorcovia pripravujú na prechod od Witchera v hlavnej úlohe na Ciri a jednak sa niekam vytratila gulervúcosť niektorých scén, ako to bolo v prvej sérii. Časť s Lovecraftovským monštrom ála Thing bola fajn, taktiež na lodi a pár ďalších, ale vyradenie Geralta tým podrazákom od čarodejov, tak to som nečakal. Ak ak aj hej, tak na konci, čím by ako tak vysvetlili zmenu herca. Ale nie, oni si ho nechajú odísť do diaľky ako v nejakom westerne, dobre že nie do západu slnka. Veru, čakal som viac. OK, dostali sme zasa nejaké tie intrigy, ale na GoT to nikdy nemalo, dostali sme klasicky po Netflixovsku homozložku v podaní barda, dostali sme podľa mňa mdlejší príbeh a menej akcie, časť s Ciri v púšti bolo varenie z vody, nečudujem sa Cavillovi, že opustil potápajúcu sa loď. Netvrdím, že si ďalšiu sezónu nepozriem, ale neviem si predstaviť, čím pozitívnym môže prekvapiť a to nie je dobrá vizitka pre tvorcov. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší z dosavadní trilogie. Sice si trojka drží lineární narativ, který z logiky věci dává smysl, ale celkově vzato je to obludný hybrid LOTRa, GoT a dark version of Harry Potter. Bohužel si ze všech tří zdaleka nebere to nejlepší, ale jen povrchové věci. Vytváří zajímavý fikční svět plný potenciálně zajímavých lidí, jmen, nestvůr a kulis, ale všechno jde na zmar, protože nefungují postavy, jejich motivace a schopnost tvůrců provázet diváka efektivně a se zájmem celým příběhem. Když to až v šestém díle celé tak nějak konečně začne dávat hlavu a patu, je něco zákonitě špatně. A to raději ani příliš nerozepisuji všechny wtf momenty, které jsou na hraně snesitelnosti. Celý předposlední díl přeskočit a monstr-úlet v podobě freak show plesu je taky katastrofa. Kde jsou ty potemnělé kulisy Blavikenu a rubanice s Renfri ? Kdybych tušil, že v prvních pár minutách úvodního dílu se odehraje to nejlepší ze všech sérií, ani bych se do sledování celého projektu nepouštěl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama