Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (56)

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler alert! No a padáme dále z kopce. Já už toho Zaklínače ani nepoznávám. Tohle působí jako nějaké béčkové generické fantasy s pár elementy ze světa Zaklínače. Hlavně ten Geralt se chová jako úplný dement. Proč kurva nechal toho ohnivého čuráka žít? Stačilo vzít ten jeho posranej meč a podříznout mu krk. A pokud teda nejsem úplný dement, tak jak sakra ti Elfové našli Ciri? Co vím, tak před chvílí věděli hovno kde je, a najednou se tam objeví a snaží se jí zabít? Já myslel, že ji potřebujou. Fakt se nedivím, že ten Cavill chtěl odejít. 4/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez mučení hořícím ukazováčkem přiznávám, že jsem od úvodní epizody třetí řady čekal mnohem větší hrůzu. Buď tedy nebyl děj tak špatný jako v závěru předchozí série, nebo jsem si už, nedej Matko Přírodo, začal zvykat na to, co je mi tu předkládáno. Temná Filipa Eilhart mi kupodivu nezvedla krevní tlak, Yarpen Zigrin mě tím kratkym zobakem dokonce bavil, jak by byl tu ztela, takže to vlastně celé kazil jen divný příběh, který prakticky jen přešlapoval na místě, a přitom generoval roztodivné nelogičnosti. / Poučení: Nechoď do bludiště, žijí tam přerostlí pásovci. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapují mne negativní recenze, zřejmě fanoušci knižních předloh. Nicméně já dostal v prvním díle třetí série všechno! Středověké fantasy, krvavé řežby, nějaké to kouzlení, politické intriky i jakýs takýs posun v příběhu (byť to je to hlavní, na čem by se mělo zapracovat, některé pasáže byly zmatečné). Líbilo se mi ztvárnění vztahu mezi Geraltem a Yennefer a vlastně celková pozitivita dílu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit že je tu rekordný počet komentárov k samotnej epizóde, čo by vysvetľovalo vysoké a hlavne nesplnené očakávania. S mnohými sa nedá nesúhlasiť. Kvalitou to šlo citeľne dole minimálne o celú jednu triedu, čo vidieť už na prvom slow mo zápase z úvodu. Je toho toľko čo by sa dalo vytknúť, dúfam, že o tom bude pitch meeting 🙂 takto dole to nešlo ani v poslednej sérii GoT a to už je čo povedať. Dalo sa to dopozerať, aj keď asi až na tretíkrát... Možno aspoň z úcty k sérii by sa to mohlo dopozerať, ale všímam, že aj Henry Cavil už odchádza, čo je dosť známka sama o sebe... ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tedy nejsem skalní fanoušek, knížky jsem četl, seriál viděl, hru (3) hrál, a prostě mi uniká, co se tady děje, jak záhadně rychle se tam postavy (a skupiny postav) pohybují mezi jednotlivými lokacemi, co je dramatického na tom, že někdo pálí obrazy a podobně. Tudíž místo napětí se spíše nudím. Netušil jsem, že to napíšu, ale první série teda asi byla ve srovnání s tímto skvělá, k divákovi vstřícnější. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama