Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer s Geraltem se vyfiknou na honosný bál, ale během prohýřené noci se ukáže, že všechno je pouhý klam. (Netflix)

Recenze (47)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bez obalu si můžeme říci, že šlo o doposud nejlepší epizodu této řady. Za touto epizodou stál nějaký nápad, děj se prolínal, vracel se neustále v čase a ukazoval nám jiné aspekty rozhovorů z jiných úhlů pohledu. Provedení o něco lépe udělené než samotný "překvapivý" zvrat v závěru. Již několikrát jsem psal, že vedlejší postavy mě v tomto seriálu moc neberou. Tentokrát byly stravitelné a lépe jsem jim přišel na chuť. Kéž by si seriál udržel alespoň takovouto úroveň. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skladba této epizody byla zajímavá a nejspíš ji ocenili ti, kteří mají velkou trpělivost...užívají si každou minutu, protože se jim dosavadní epy líbily. Pokud se vám ale doteď pod kůži nedostaly, tak jako mě, nejspíš se budete trochu nudit. Kontextové prolínání za zpěvu "...vše je klam ...", je totiž fajn vyfikundace, ale ve skutečnosti jen zdržuje. Stále se jen mluví, mluví, mluví. A divák doufá, že se díky tomu dozví identitu superčaroděje. Asi není spoiler když napíšu, že doufá marně, takže nedostane ani akci, ani odpovědi... . ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo, nebolo....alebo prilis dlhy bal. :) Pozrime sa na 'NIC' z viacerych uhlov. Nevadia mi intrigy mocnych, ci pletichy magov. V knihach i v hrach to bol celkom zaujimavy prvok. To, ze nam cely cas nukali stareho fuzaca bolo taktiez priehladne. Co mi vsak vadilo, ze postavy konaju nevyspytatelnymi sposobmi bez toho, aby sme napriec dlhymi epizodami poznali ich motivacie - inymi slovami, neuveritelnost charakterov. Pocas sledovania tejto epizody som sa nudil. Slabsi priemer. 35% ()

Bender0101 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je libo dvacetiminutovou epizodu nataženou na dvojnásobek pomocí opakování scén (buď 1:1 nebo z jiného úhlu) a nataženého dialogu, který nejenom neobsahuje prakticky žádný humor ani význam z knih, zároveň obsahuje sotva hrstku podstatných informací? All in not, as it seems! Ve které je Stregobor očividná vějička a "tvůrci" si myslí, že všichni zapomněli na konec první série, kde je Vilgefortz tak trochen chuj? Prosím! Přidáme rakovinotvornou písničku pro ichtyly, kteří nevědí, že All is not, as it seems! a radši budeme opakovat, ať to publiku doteče. Zakončíme překvapivým, neskutečným odhalením, že nejlepší detektivní metoda je podělaná šťastná náhoda; není však čas všechno vstřebat, následuje retardovaný cliffhanger... Nejlépe hodnocený díl první části? All is not, as it seems! ()

Picoun7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda krásně navodila atmosféru na tuto závěrečnou, která je zatím tou nejlepší z dosud vypuštěné klece dílů. Spletitá konstrukce epizody se zajímavým způsobem dějově prolíná, a nabízí nám politikaření, hašteření, flirt a intriky, které jsou vytočené do vysokých otáček na magickém bále, který nám slouží jako jeviště pro vyřešení nevyřešené otázky -> kdo je oním záhadným mágem? Důsledná detektivní práce na konkláve čarodějů, kterou předvádí Geralt společně s Yennefer, je lahodící zrakovému ústrojí a též potvrzující mé přesvědčení, že mezi vlkem a kráskou s havraními vlasy pravděpodobně existuje soulad i mimo jimi získané role. To hlavní z celé podstaty však je, že jsem si tuto estrádu falše velice užíval. Bylo sice zapotřebí předchozích čtyř epizod, abych se vůbec dokázal znovu zorientovat v tomto světě vědmáků, mágů, elfů a nepovedených CGI potvor, protože se mi jaksi velké množství předchozího obsahu vymazalo z paměti, ale přiznám se, že na zbývající tři kousky se těším. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama