Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenze (80)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za to, co udělali s povídkou Meč osudu (mojí vůbec nejoblíbenější) a celkově s Brokilonem, si prostě víc, než dvě hvězdičky nezaslouží. Otázka ceny neurazí, nenadchne, zkrátka průměr a nejlepší byla linie s Yennou, která je paradoxně komplet smyšlená. Neznalci předlohy sice netrpí kvůli srovnávání, ale zato pro ně musí být téměř nemožné orientovat se v místní politice, v postavách a v posloupnosti děje. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže první časové nesmyslné protnutí linek. V lince Zaklínače se setkáváme s královnou Calanthe, která v lince Ciri zemřela již v prvním dílu. Jak matoucí. Příběh o Ježkovi a seznámení a přátelství s Calanthe je jako kde???? Takové hnusné osekání příběhu, který mi v hlavě utkvěl velmi podrobně, za to bohužel nemohu tento díl hodnotit vůbec kladně. Linka s Ciri NUDA a Yennefer mě v této sérii zatím teda vůbec nebere :(. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Driady v reflektorom nasvietenom lese na mna posobili znacne nizkorozpoctovo. Radoby vtipny Marigold a akoze mrzuty Geralt tomu este pridali cringe. Hostina slachty z minulosti, nahanacka s Yennefer typkom s klepetnatym zvieratkom sice az tak nerusila, ako skor ta nahla zmena nalad hosti na nej. Dalej prezradzat nejdem. Vysvetlenie linie medzi Ciri a Geraltom sa tvorcom celkom podarilo, i ked bolo dost chaoticke. Vobec cela ta previazanost deja je ina ako v knizkach. Slabsi priemer. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda od začiatku odsýpa hneď v prológu dialógmi zamračeného Geralta a ľahkomyseľného Marigolda/Jaskiera. V tomto duchu sa pokračuje až na zásnubnú hostinu, kde sa divák divák síce necíti v sieti intríg ako v GoT, no vytvára to podobný dojem. Dejová línia s Yennefer je akčná a dotvára jej charakter. Najzásadnejšia poviedka pre budúci dej (z Geraltových príhod) je adaptovaná doteraz najlepšie. Má všetko, čo by si čitateľ kníh aj divák mohol priať, silné zásady, zásadné postavy s opačnými názormi, dusnú atmosféru, adrenalínovú akciu a dych vyrážajúce fantasy. Výborné. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Viz Praxis: Jakožto nečtenář a nehráč se v tom už začínám konečně orientovat ;) Docela by mě zajímalo, jak bych to vnímala, kdybych už předem nezjistila, že tam jsou tři časové linie. I s touhle vědomostí jsem si až s tímhle dílem konečně ověřila, že vím co se děje, navíc jsem v průběhu boje doslova pauzla netflix a šla googlit co je to sakra the law of surprise a proč jsou z toho všichni tak v šoku, ale hele... i přes tohle mě to hodně baví a to o něčem svědčí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama