Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ciri nemá pochopení pro Geraltovy způsoby a sama odvážně překonává náročné překážky. Kvůli intrikám a podezřením mezi členy Bratrstva se z Yennefer stává štvaná zvěř. (Netflix)

Recenze (45)

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Události v Kaer Morhen jsou OK, tam to šlape dobře. Spoilers: Ale dějová linka u Yennefer mi přišla vyloženě dementní. Vznešené čarodějky, které jsou v knize vyobrazené jako modelky, budou někoho sekat na špalku? What? Ten útěk s nachystaným koněm, kdy celá kongregace nejlepších čarodějů je není schopna zastavit? Ještě si v klidu při útěku promluví, popřemýšlí. To se fakt nepovedlo :-( ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše jasné, přímé, úderné. Zatím profilově úplně odlišné od první série. Skvělý výcvik Ciri, která svým nezdolným duchem tak trochu připomíná Daenarys z GoT. Witcher a jeho opatrovnické pudy a pochopitelně nevyzpitatelná Yennefer, potažmo dobře udělaná monstra. Není to úplná srdcovka, nebo dokonalé řemeslo, ale zatím to má pro neskalního fandu větší grády, než jednička. Jen tak dál. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposavad byla linka čarodějnice zajímavější. V tomto případě není ani omylem. Jen se tam pindá, plácá na místě, je nesmyslný (a navíc se “Sviňka” chová jako slepice). Zato “pipka z lesa” (poprvé za historii seriálu) má koukatelnou linii, která baví nejvíc. Jako ne, že by se tam něco extra dělo, ale alespoň to není jen žvanění. ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

P.S. Nejde o to, že to není podle knihy. Jde o to, že to celý smysl příběhu (psaného i ve hře) przní. Zcela a nesmyslně. Protože ten výsledek je i sám o sobě chabej. Tímhle dílem očividně jakékoliv vazby na zaklínače končí… zůstává jméno a to je celý. Geralt se nechová jako Geralt (nikdy by Ciri nevystavil nebezpečí), čarodějové se nechovají jako čarodějové (protože by jim určitě dva nemagiči zdrhli)… propadám v psychopatický smích s přívaly záplavovejch slz. Končím. Na tohle nemám. A jestli kdy někdo jen pípnul, že je to byť jen na motivy - tak si lže do pusy. Tady jsou motivem očividně jen jména. A to je celý. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciri je mala wolwerinka a nebyt wtf-udalosti v zavere, ktory opat otvara mozne linie, jednalo by sa o vyrazne slabsi diel. Tentokrat sme mali ale priserky dve. Skoda, ze sme sa nedozvedeli ako sa volala ta, s tymi mnohymi ocickami a koncatinami. :) Inak, nemala ta prva, podla Vesemira, chcipnut iba "ohnom do srdca"? Zrejme rozpoltenie tiez postacuje. :) Trocha tej politiky a intrig medzi carodejmi. 40% Pozitivne hodnotim, po technickej stranke, mimoriadne "cistu" kameru, bez akychkolvek farebnych filtrov. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V průběhu let si hráči oblíbili hlášky herního Geralta. Ten během hraní například zmiňuje to, že fouká silný vítr (konkrétně slovy „wind's howling“). Toto sice nelze brát jako přímý odkaz na hry, ale vždy, když hráči někde zaslechnou či spatří tato slova, vybaví si právě Geralta. V anglických titulcích pro neslyšící se tato hláška objevila na začátku třetí epizody. (Geralt z Rivie)
  • Když Lambert (Paul Bullion) říká, jaký je rozdíl mezi zaklínačem a hromadou hnoje, tak skutečně tento rozdíl řekne. Avšak v epizodě Touhy v láhvi (2019), kdy toto zaznělo poprvé, jsme se skutečný rozdíl nedozvěděli. (Pito126)

Reklama

Reklama