Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené, zvrhlé, místy téměř absurdní, ale právě v tom tkví ten humor. Pokud dokážete přistoupit na zvrácenost a trhlost tohoto filmu, zaručeně se pobavíte, protože tenhle film je v podstatě sympatický tím, že si dělá legraci sám ze sebe. A daří se mu to výborně. Navíc je zajímavé, že i přes celou tu nadsázku má dokonce i malý přesah, a troufám si říct, že nejvíc si ho užijí ženy, které už matky jsou a ví, co výchova dítěte obnáší. Což já sice nejsem, ale pro to "poselství" o tom, že není třeba se snažit být až tak dokonalá máma, která zvládá všechno, jsem i tak měla velké pochopení. Ať už se člověk snaží být dobrým rodičem jak chce, nezaručuje to vždycky tu správnou výchovu a někdy dokonce výsledek může být zcela opačný. I rodiče jsou jenom lidi a mají právo se někdy zachovat zcela nepříkladně. :) Mimochodem, Mila Kunis v hlavní roli byla skvělá volba. Stejně tak ta "banda" ostatních matek, v čele s Christinou Applegate. ~(4,1)~ ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :) ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Snaha o to ukázat, jak mají matky vyčerpávající život, jak se snaží všechno stihnout a jak otec nic nedělá? Ano :) Ale také je to ukázka toho, jak si za plno věcí tyto matky, které v tomto filmu působí, mohou sami, jelikož mít dítě ve věku 12ti let, které si není schopno samo udělat snídani či referát na jakoukoliv hodinu - tak to pardon - to jsou v tom případě matky, které si nechávají s*át na hlavu :) :) :) Ale pokud to bereme z hlediska, kdy se rozhodnou - kašlu na to - a začnu se taky bavit, páč mi není ještě ani 35 let - tak to ok :) V tu chvíli je potřeba tento film brát s nadhledem, pěkně se u toho usadit a užívat si ho dokud to jde :) Dobrá hudba, hodně alkoholu, informací o sexu a Kathryn Hahn je prostě bombastická :) A závěr - ten mě pobavil nejvíc :) Nemyslím ty povídačky s matkami hlavních představitelek, ale ta jízda ke tryskáči :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od kolegy Chozeho si myslím, že Matky na tahu Ženy sobě s přehledem dotáhly, předběhly a nechaly za sebou na délku svázaných podprsenek ženského spolku. Tedy, nění to nic světoborného, ale zasmál jsem se a nejednou (na rozdíl od Žen sobě) i chápavě a uznale přikyvoval (patřím totiž k otcům, kteří sdílí spoustu věcí, které jsou v tomhle filmu přiřčeny "jen" ženám - a okrajově nutnému panu dokonalému). Nejvíc se mi líbily závěrečné titulky. A to není žádná ironie, ale ty rozhovory s matkami v několika minutách nastínili realitu oné filmové fikce. Dokonalé matky neexistují, pokud ano, ubližují svým dětem a samy sobě. K mému vlastnímu překvapení Kunis zvládla matku dobře. Má oblíbená Kathryn Hahn mě opět rozsekala. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Takže Matky na tahu je film stupidní, ve své stupiditě předvídatelný, doslova můžete říct přesně, jak se odehraje, co kdo udělá a řekne a jak to dopadne, ale to by ani tak nevadilo, co ale vadí, že to je naprosto nudný, zdlouhavý a nevtipný. Doprdele, dyť to má bejt komedie, tak proč to to komedie neni? To je nějaká přihlouplá rádobycool rádobydrsná...debilita, co je navíc skrznaskrz prorostlá moralizovánim o správnejch hodnotách, a navenek se tváří, že to je "nekorektní", bohužel to je korektní, až to neni hezký a až to neni ani vtipný. Takže sakumprdum film naprostá sračka, až tak velká, že se mi tomu ani nechce dát odpad, ani na ten odpad to neni tak špatný, je to jen zoufale sterilní. Nakonec ta pasáž po filmu je z toho nejsnesitelnější, herečky přestanou hrát a dělat ze sebe krávy a najednou je to normální, jenže to s filmem nemá nic společnýho, film je jinak totální krep neboli crap, pokud tomu někdo nerozumí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama