Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem byl znechucen, chvílemi se to celkem dalo a bavil jsem se. Vůbec nechápu, proč jsem se na to donutil nakonec koukat, a bude to asi holt ta Mila Kunis, která je prostě skvělá všude. Jednohubka pro dámy jako vyšitá, já úplně cílovka nebudu, ale upřímně jsem to čekal ještě mnohem horší. PS : Jadu Smith bych profackoval dvakrát zleva doprava a pak ještě jednou zprava....6/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jon Lucas a Scott Moore už predviedli zopár extra vydarených kúskov (The Hangover, The Change-Up, Ghosts of Girlfriends Past, a pod.), a tak som dúfal, že Bad Moms tiež zamieria k métam nadpriemernosti. Ale napokon to bol len obyčajný priemer, ktorý nijako obzvlášť nezaujal ani námetovo a ani obsahovo. Od pádu pod hranice priemeru to zachránil akurát tak svojský humor, ktorého som však tiež čakal o kus viacej. Mila Kunis ma väčšinou baví, ale v tomto filme mi išla jej postava občas skôr na nervy svojimi hlúpymi kecami o (ne)zodpovednosti. Ale aspoň tie 3* si to zaslúži, ani o kus viac! ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Trailer mě nezaujal a fakt jsem byl téměř přesvědčený, že půjde o nevtipné klišé, které tu neuvidí červenou barvu ani z vlaku... No a nakonec jsem se řezal smíchy v kině jako nikdy a místy se mi i chtělo zvednout ze židle a zařvat něco ve stylu "yeeeeea fuckin' bitch!"... :D No, co Vám budu, prostě absurdní úlet jak blázen, záměrná přehnanost až sebeparodie a blbej styl humoru - přesně tak, jak miluju. Snad bych se nebál příště ještě víc odvázat a vyhnout se hlušším místům, ale většinu stopáže jsem se bavil prostě královsky. Nevím, jak se zapnutým mozkem, ale s vypnutým určitě 5*. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Novodobý Prcičky, kde jsou namísto puberťáků bez zásunu zralý matky, kvasnicový pivo střídaj lihový orgie a mistra Stiflera bezvadně hláškující a skvěle divoká Kathryn Hahn! I když je to težká kokotina a s inteligencí se tento počin minul celkem obloukem, je to hustá prdel až na půdu a to mě baví. Občas člověk holt musí vypnout i u něčeho takhle úchylnýho! 75% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nič originálne a v mnohých miestach príliš okaté. Hoci to netlačí na pílu tak okato v rámci sentimentálnych scén a naplno to prezentuje majstrovstvo ako Kristen Bell tak aj Kathryn Hahn. Je to taká oddychová jednohubka. Hoci sa priznám že scéna v supermarkete je pre mňa jeden z tohtoročných komediálnych vrcholov! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama