Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 % ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako spracovali rôznorodosť aplikácií a tiež humor, ktorý je poväčšine detinský, no nájdu sa aj narážky na dospelejšie vtipy. Osobne by som volil kombináciu animovanej a hranej formy, tak ako to bolo pri Lego movie, kedy reálnom svete hrali skutočný herci. Príbehovo to už nie je ničím výnimočné, ale ako oddychová zábavka určite poteší ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Každej den posílam emoji říkám tomu demoji. Miluju všechny ty gaunery,co po městě instalujou kamery“. I tohle je obraz dnešní doby, ideogramy používané v elektronických zprávách nebo webových stránkách jako hlavní hrdinové kresleného filmu. Na druhou stranu, proč ne? Možná lepší, než stodvacáté zvířátko, které porazí nástrahy života. Ale jinak klasický scénář. Kvalitní animace, vtip, dobrodružství, předvídatelná zápletka, hlavní hrdina, jeho láska, humorná postavička, negativní postavička…..tak jako stovky animáků předtím. Možná ti úplně nejmladší nebudou všemu mobilnímu rozumět....paradoxně, stejně jako ti starší. Každopádně filmu posílám emotikon palec nahoru. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama