Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (197)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Určitě to není taková tragédie, jak nejen zdejší, ale obecná hodnocení líčí. Naopak. Ano, možná to není kvalita Pixaru, ale nápad zpracovat vnitřní svět smartphonu, jeho fungování v rámci aplikací a za postavy dosadit populární fenomén emoji, je rozhodně něco, s čím se dalo dost vyhrát - a filmu se to i povedlo. Nehraje sice na genialitu (hlavně humoru), ale celkem prostý příběh o hledání sebe sama s typickým klišé „být něčím jiný a zda to je, či vlastně není špatně“. Ale nápady dostávají prostor, je to veselé, barevné, sympatické, částečně i popkulturní a kdo smartphonům aspoň trochu holduje, by si v tom měl najít to své, nad čím vyjádří nějakou tu pozitivní emoci. Dost bych vytknul nedostatečné prokreslení vztahů mezi postavami, které se zkrátka nevyvíjely tak, jak by měly. A to samé vyobrazení vnějšího světa, který fungoval bez nějaké hloubky, čistě jako prostor pro ten virtuální. Osobně jsem neočekával nic, možná tak animovanou tragédii, nicméně opak byl pravdou. I bych na to býval do toho kina tehdá šel. 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozprávka pre koho? Pre dospelých, ktorým drbe už z tých smajlíkov? Pre deti, ktorým drbe z nich ešte viac? Alebo pre ešte menšie deti, ktoré sú zatiaľ našťastie schopné vyjadriť svoje pocity inak než nejakým emotikonom? Nerozumiem tejto dobre, už málokedy sa nakrúti podarený animák, všetko podlieha konzumu. Ešte, že to pár ľudí pochopilo a film získal Malinu za najhorší animovaný film roka 2017. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není viděl jsem daleko větší zrůdnosti než tohle třeba Pes Rocku. Tady je slušná animace a klasický příběh ve stylu jdu z místa A do místa B pak si uvědomím, že jsem jedinečný a měnit se nemíním tak jdu zpět o místa A. Největší problém vidím v tom, že nevím komu je to určené děti cca do 5 let neví asi co je Cloud, Troll a podobně a na dospělé to není skoro vůbec vtipné (zaregistroval jsem cca 2 dobré vtipy jeden s facebookem a druhý už ani nevím) a příběh za moc nestojí. P. S. 1 Patrick Stewart musí být na tom hodně špatně, když dabuje postavu exkrementu, která za celý film řekne 3 věty zhruba (snad mu to aspoň dobře zaplatily) ( o tom, že patří mezi nejčastější Alexovi smajlíky radši nemluvím) P. S. 2 Doporučuji vypnout při sledování mozek logiku to totiž nemá takže Alexovi se líbí jakási holka a on místo, aby si s ní promluvil a řekl jí to tak jí pošle smajlíka (budiž chápu, že to musí mít nějaký děj) pak, ale nechápu proč jí neposlal jiného a neřekl, že je to omyl panebože vždyť sedí o lavici před ním to je tak složité jí něco říct hlavněže jí píše sms a posílá smajlíky pořád jak pacený. A jinak pochopím, že si ve třídě během učení nevypne mobil, ale to je tak těžké si vypnout aspoň zvuky, aby to nemusel každý slyšet. P.S. 3 Jedna scéna tam těžce vykrádá animák V Hlavě dokonce kromě postav je úplně identická P.S. 4 Pointa je následující jelikož umí Pche udělat desítky ksichtů tak všichni ostatní (kromě Jailbreak,která to vede) časem skončí v koši jelikož jsou zbyteční a oni navíc mu to přejí a schvalují. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šílenou blbinu, ale ono to tak hrozné nebylo. Žádný zázrak to není, ale rozhodně mě to bavilo. Smála jsem se víc, jak děti. Vlastně kolikrát jsem se zasmála a ony se ptaly co je tak vtipné. Cílová skupina pro většinu vtípků rozhodně nejsou děti, nýbrž puberťáci a millennials, co se orientují v mobilních aplikacích a sociálních sítích. Na děti můžou fungovat maximálně vtipy o prdění a animace. Nápad filmu je originální, ale dalo se z toho vytěžit mnohem více. Vůbec nerozumím tomu, proč je hlavním emoji "meh", který je animačně snad nejnudnější. 4* ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha o reverzní humanizaci smajlíků, čili statického otisku lidské emoce. Úkol vpravdě nadlidský a podle toho vypadá výsledek. Parádní jízda plná technicky kvalitně vymyšlených můstků, které tak nějak i ukotvují děj (dá-li se to tak říct) nemůže zakrýt prvotní přehmat a logicky neobhajitelný "nápad za všechny prachy". Ehm... :-/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama