Reklama

Reklama

Mozková příhoda

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Tento horor popisuje příběhy mladíka, který náhodou získá od starých sousedů podivného parazita, který vypadá jako dvaceticentimetrový červ s tlamou a ostrými zuby. Tento parazit je schopen člověku vpouštět do mozku látku, která způsobuje podobně jako drogy velmi příjemnou euforii. Hrdinovi filmu se nejdřív život s parazitem "Elmerem" velmi zamlouvá, později však začnou komplikace, když Elmer dostane hlad a začne napadat lidi kolem, vyžírat jim mozky z hlavy a mladíka svojí přítomností ničit jak fyzicky, tak psychicky... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hodně černá a pěkně ujetá hororová komedie o dvojici chlapců - Brianovi a Aylmerovi. Brian je člověk, který je těžce závislý na látku, kterou mu zprostředkuje pouze Aylmer - zhruba 30ti centimetrový tvor, připomínající oživlé hovno. Aylmer Brianovi rád jeho tzv.,,džus´´ poskytne, ovšem výměnou za krmivo, což je v tomto případě lidský mozek. A tak se tato dvojice vydává do ulic ukájet své nezkrotné choutky...Místy pěkně krvavá, bizardní a zvrácená, na druhou stranu také místy celkem nudná, podívaná. 3.5 * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dozaista jeden z najobskúrnejších filmov, aké som videl. Neopakovateľný mix náladového protidrogového filmu a šialenej 80s splatter čiernej komédie v hlavnej role s hovnoidným tvorom s hlasom milého dedka (v jednej scéne aj spieva!). Scéna s orálnym sexom je určite jedna z najbizarnejších vrážd v dejinách hororu. Niečo také mohlo vzniknúť len v osemdesiatych rokoch... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si přál abych vysral hovno který na mě mluví. A vždycky jsem si přál mít takovouhle kuřbu jako v tomhle filmu. Henenlotter je šílenej úchyl, a je naprosto vymatlanej ale dokáže fakt divy. Atmosféra je parádně béčková a ukazuje krásný 80 léta. Efekty jsou parádně béčková a zároven fakt parádní stejně jako dabing monstra. Monstrum bylo fakt otravný ale zároven dost chytrý na to aby si udrželo majitele. Herci jsou přijatelní a původní majitelé monstra byly odporní starci. Gore a krve si celkem užijem, tedy v měřítku Henenlottera hodně krve a gore ale tak přehnaný že se občas usmějem. Paarádní béčko. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Hodně úchylná hororová komedie... Co by jste taky chtěli po filmu, kde je hlavní hrdina závislý na tekutině, kterou ze sebe vylučuje parazit s modrýma očima, obrovskou chutí na lidské mozky a vypadá jako hovno? Pokaždé, když se Aylmer (tak se ten parazit jmenuje) objevil na plátně a začal mluvit, jsem se smál jako malé děcko... Škoda jen prvních asi dvaceti minut, u kterých jsem se docela nudil, protože na některé vraždy nejde zapomenout (orální sex), gore je v pohodě a setkání v metru pobaví... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková ulítlá podivnost v silně surrealistickém hávu. Na tohle musíte mít chuť a musí vám to sednou. Já s tím měl trošku problém, ale nakonec se to trochu usadilo. Některé scény jsou výborné. Punkový klub byl úžasný. Ten pán s košem mi přišel nějak povědomý, ale až teď při psaní komentáře mi vlastně dochází, že to má společného režiséra s Basket Case. Tak to už jsem ohledně celého filmu trochu doma. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Tímto filmem je inspirovaná píseň "Brainworms" od kapely Dope D.O.D. Celé intro je dialog z tohoto filmu. (Superpero)
  • Když se Brian (Rick Hearst) probudí v posteli, na stěně je plakát s albem „Reign In Blood“ od skupiny Slayer a jeho hlava je pokrytá krví. (ČSFD)

Reklama

Reklama