Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Karel Janák odešel na Slovensko? Tak to je ta nejlepší zpráva týdne. Veľa šťastia želám. Duo Polnišová + Šebová - měli bychom ho znát? Z nějakého tříminutového seriálu. Přemýšlel jsem, za to by měla být jedna hvězda. Jedinej vtipnější moment byl bezďák s pleťovkou. Má to být parodie na slovenské VIP? Tak jo. Palec nahoru za Lasicu. ()

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela jistě bude mít obrovský potenciál film, který si vezme na paškál současný svět sociálních sítí, umělé a prázdné krásy, (pseudo)celebrit a povrchních vztahů. Ale bude třeba takový film pojmout naprosto odlišným způsobem, než čemu jsme vystaveni v Cuky Luky Filmu. U některých scén a vykreslení některých postav jsem se chytal za hlavu, zda to je vůbec možné. Za celou stopáž jsem se pousmál asi třikrát. Z Lukáše Latináka udělat slovenský sexsymbol je hodné opravdu asi jen parodie. A minirole slavných raději ani nekomentuji. ()

Reklama

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Už veľmi dlho som nedal odpad! Film je nefunkčný, nevtipný a nevkusný. Nie je tam jedna pamätná scéna, jeden zaujímavý dialóg a ani jedna zaujímavá postava. Dopozerať to je strašné utrpenie, ktoré sa svojimi cameo roličkami rovná pocitu, keď vidíte prvý krát slovenskú verziu We are the world! Scénaristický, chaotický mišmaš. A to prasa.. Preboha načo to Prasa! Naozaj najhoršia vec akú som videl za hodne dlhú dobu. ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Pokud zhovadilost "Vítejte v džungli" s Van Dammem má se všema těma hovnama, blitím a válením v bahně od místních "odborníků" 41%, musím Cuky a Luky navzdory Lucii Bílé a lehkému přešpulení dát v zájmu vesmírné spravedlnosti 5 hvězdiček. Cuky Luky Film totiž solidně míří na komoru české a slovenské Cosmopolitan populaci a na rozdíl od výše zmíněného opusu "Vítejte v džungli" nepostrádá vtip a děj. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Nuz, z principu odpad, to je nefer a prikomplexovane. Kredenc som otvaral kazdu sobotu, pobavil ma, ale tento pocin v kredenci nesedel. Sliapal si vlastny kamenny chodnicek, bol farebny, vesely a uleteny. Miestami vtipny, samozrejme nastala situacia kedy sa mi zpyrila pokozka, nechty som zadrel do operadla a z ust mi vysla zvlastna pachut. // Obsahuje dokonca sceny , pri ktorych som musel odvratit zrak od platna ( Tweens, Drobna) // . Dievcata svoje role velmi dobre zili, strateny Janak len neisto plnil spary medzi napadmi. Keby som vedel ze ide o totalny potrat, isto by som siel radsej na prvosienky. Celkovo neurazitelny a stravitelny pocin , pre tych co maju radi farby, absurd, prekvapive konce a neznasaju smotanku. Ta tretia je do fondu slovenskej kinematografie. P.S: Tych zvieratiek mi je luto,.... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama