Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší než jednička, ale o level lepší než zoufalá dvojka. Sice mi první půl hodinu trvalo, než jsem se zase do těch postav zakoukal, ale jakmile se na lodi rozjede plejáda vtipných miniscén a fórků na jedno použití, je to zase dobrý. Humor sice není tak povedený, aby se u toho člověk vyloženě smál a po půli víte, jak to skončí, přesto Vám to nebude vadit. Je to sympatický, barevný, hlasitý a roztomilý. Hotel Transylvánie si částečně opravil pošramocenou reputaci. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se názory dost liší, ale pro mě jde od prvního dílu úroveň stále jen dolů. Kouzlo jedničky se v tom snažím hledat jen marně a po druhém díle už jsem ho vlastně ani nečekala. Je to zkrátka takový ten průměrný animovaný film, který jednorázově pobaví, ale víckrát ho vidět nepotřebujete. Vlastně mi vůbec nevadí ta prvnoplánová a předvídatelná dějová linka (koneckonců u pohádek nás příběh jen málokdy překvapí), ale mrzí mě, že i když je znatelná snaha o nápaditost a humor, tak většina vtipů je nedotažená. Zůstane to tak jen u toho, že se možná lehce pousmějete, ale hned to vyšumí, aniž by to vyvolalo smích nebo větší pobavení. Zkrátka nápady jen polovičaté a málokdy plně dotažené k tomu, aby fungovaly. Zůstávají tedy spíš jen kvality, které zaslouží pochvalu napříč všemi díly - především originální dabing v čele s Adamem Sandlerem, který hlas Drákuly dělá prostě dokonale. A Selena v roli Mavis samozřejmě potěší vždycky, přestože tady moc velký prostor nakonec neměla. Ve výsledku tedy hezký průměr (snad i lehký nadprůměr), ale bohužel žádné terno. ~(3,3)~ ()

Reklama

epicek 

všechny recenze uživatele

Po dvou skvělých dílech jsem se obával, že tento už bude čistě dojení a jsem rád, že mé obavy byly zbytečné. Tvůrci servírují sice naprosto předvídatelnou zápletku, ale to všechno co se děje okolo je prostě pořád skvělé a hezky se na to kouká. Celkově je ten nápad monster, které si žijou vlastním životem, stále suprovní a jsem rád, že i dost vedlejších postav zde dostalo prostor vyniknout. Hotel Transylvánie je prostě jeden z mála kvalitních a originálních animáků v dnešní době a snad tato značka nezapadne do rutiny. Je to jako hotel, akorát na vodě! ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Z celé série se mi nejvíc líbila dvojka. Jednička byla spíš průměrná, ale prostě byla PRVNÍ. Zato trojka je už TŘETÍ, takže už moc nemá čím překvapit a působí trochu vynuceně. A navíc Dracula vyměknul. Teď už je víc typickým člověkem 21.století než strašidlem. I přesto je třetí díl pořád docela povedený a vtipný. Když si odmyslím mega předvídatelný příběh se spoustou animáckých klišé a neustálé skloňování slova rodina řekl bych, že se u něho dá pobavit docela dobře. Ale čtvrté Draculovo dobrodružství bych si už odpustil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation je animák, ktorý vcelku trefne vystihuje hláška jednej z postáv: "Bože, to je blbosť." Prvý Hotel Transylvánia príjemne prekvapil. Dvojka mnoho zapamätovania hodného neponúkla, však napriek tomu zarobila takmer 500 miliónov dolárov. A to s o niečo nižším rozpočtom, ktorý bol v prípade trojky ešte razantnejšie zoškrtaná, čo sa premietlo v prvom rade na nudnom, neprepracovanom a napospol jednofarebnom zadnom pláne vo väčšom množstve záberov. Prakticky to isté postihlo Oblačno, miestami fašírky 2 a nebolo to dobré. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation si úplne nepomáha ani tým príbehom. Tretí diel nedosiahol ale priemerných kvalít a už teraz je v kategórií zabudnutých animákov. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama